Wat doe je als je droomt over crèmepjes, lipsticks en mascara en daarnaast een aardig woordje kan schrijven? Dan ga je aan de slag als freelance beautyjournalist. Althans: dat is wat ik acht jaar geleden deed. Sindsdien heb ik talloze productteksten voor webshops verzorgd, maakte ik persdossiers voor toonaangevende beautymerken, verzorgde ik beautyrubrieken in magazines, schreef ik honderden blogs – zowel voor cosmeticamerken als voor mijn eigen blog – en werd ik ingeschakeld voor communicatieadvies. En nu, acht jaar later, is dat nog steeds wat ik het liefste doe en waar ik de meeste voldoening uit haal.

Zoek je een copywriter die behalve kennis van cosmetica ook een grote passie voor beauty heeft? Iemand die jouw hersenspinsels op papier kan krijgen? Bel, mail of WhatsApp me voor een vrijblijvende offerte of een afspraak. Ik drink graag een kop koffie (of groene thee, heel beautybewust) met je.

Benieuwd wie mijn opdrachtgevers zoal zijn? Check mijn portfolio.

Meer weten over mijn werk, opleidingen en cursussen? Neem een kijkje op mijn LinkedIn-pagina.