Vroege cadeautip V (+ review): Real Techniques Multitask Set

Als er onder mijn kerstboom een kwast ligt, ben ik blij. Maar legt de kerstman deze set onder de boom? Dan ben ik dolgelukkig. Real Techniques introduceert de Multitask Set, een kwastenset bestaande uit drie gloednieuwe, exclusieve kwasten waarmee je kunt multitasken tot je erbij neervalt. Aan het gezicht is gedacht, de wangen hebben een eigen kwast en ook voor de ogen heeft deze set een handige tool. Ik laat ‘m je vandaag uitgebreid zien. Kun je zelf bepalen of je ‘m aan de Sint of toch aan de kerstman vraagt.

realtechniquesmultitaskset3

Een complete look met maar drie kwasten? Geen probleem met de Multitask Set. Real Techniques brengt in deze beperkte doch heel veelzijdige set de Multitask Face Brush, de Multitask Cheek Brush en de Multitask Eye Brush. Alle drie nieuw, alle drie even geweldig.

realtechniquesmultitaskset1

Dit is de Real Techniques Multitask Set in de verpakking. Behalve de kwasten zit er een handig etui in het doosje. Dit etui maakt het mogelijk de kwasten op te bergen en mee te nemen. Grappig weetje: je kunt de case neerzetten, zodat je je kwasten mooi kunt uitstallen op je make-uptafel. Ook kun je natte kwasten op deze manier gemakkelijk laten drogen wanneer je ze net gewassen hebt.

realtechniquesmultitaskset4

Het hoesje. Vrolijke vormgeving toch? Ik vind ‘m erg leuk.

realtechniquesmultitaskset2

Real Techniques zou Real Techniques niet zijn als de kwasten niet zijdezacht zouden zijn. Dat zíe je gewoon! Mijn hart gaat altijd een beetje sneller kloppen van een paar gloednieuwe kwasten, nog ongebruikt. Come to mommy, babies.

Ik laat je de kwasten even één voor één zien.

realtechniquesmultitaskset5

Dit is de Multitask Face Brush. Een grote, zachte kwast die je kunt gebruiken voor het aanbrengen van poeder en bronzer, en waarmee je kunt contouren. De schuin afgesneden vorm van deze kwast zorgt ervoor dat shapen een fluitje van een cent is. Zelf heb ik nog nooit een schuine kwast gebruikt voor mijn poeder, het is even wennen maar ik ben blij verrast. Ik dacht eerst dat hij aan de kleine kant zou zijn voor poeder, maar dat blijkt niet zo te zijn.

realtechniquesmultitaskset8

Ik kan mijn poeder er vlekkeloos mee aanbrengen. Deze kwast werkt erg fijn en is heel zacht aan de huid. Een topper.

realtechniquesmultitaskset6

Een spitse kwast, dat is de Multitask Cheek Brush. Deze tapered brush is in te zetten als blushkwast, om een kleurtje aan de appeltjes van je wangen te geven. Maar nog veel geschikter vind ik ‘m voor highlighter. Ik geef de voorkeur aan grotere blushkwasten, de klassieke Blush Brush van RT is al jaren favoriet bij mij.

realtechniquesmultitaskset9

Deze Multitask Cheek Brush gebruik ik nu voor het aanbrengen van highlighter op mijn jukbeenderen. Dit werkt heel precies vanwege het formaat van de kwast. Hij is niet te klein en zeker niet te groot. Omdat de kwast lekker fluffy is, wordt highlighter gelijkmatig en mooi verdeeld.

realtechniquesmultitaskset7

De Mutlitask Eye Brush is een oogschaduwkwast waarmee je veel kanten op kunt. Je kunt ‘m gebruiken om kleur op het ooglid mee aan te brengen (al is hij daar ietwat groot voor), om te blenden, om je wenkbrauwbot te highlighten of om oogschaduw te smudgen op de wimperrand. Inderdaad een ware multitasker!

realtechniquesmultitaskset10

Ik gebruik ‘m het allerliefst voor het blenden van oogschaduw. Ik zweerde bij mijn MAC 217 – en dat doe ik nog steeds – maar deze paarse jongen komt heel dicht in de buurt. Ik vind ‘m zo fijn! De haartjes zijn heel zacht en oogschaduw wordt perfect verdeeld en uitgeblend.

Over de Real Techniques Multitask Set ben ik erg enthousiast. Ik ga deze set vanaf nu meenemen op reis, al moet ik wel zeggen dat ik dan de Expert Face Brush nog even in de hoes steek, want ik mis wel een kwast voor het aanbrengen van vloeibare foundation. De poederkwast heeft mij blij verrast, vooral omdat ik dus nog nooit een schuin gesneden poederkwast had gebruikt. De Cheek Brush is geweldig voor het aanbrengen van highlighter, maar voor op reis zal ik ‘m ook gebruiken voor blush, want deze kwast is veel compacter dan de grote Blush Brush. Juist omdat de kwast wat kleiner is, brengt hij kleur heel precies aan op de appeltjes van de wangen.

De Real Techniques Multitask Set is vanaf nu te shoppen bij o.a. Boozyshop.nl en bij Themakeupspot.nl. Hij kost €26,99.

Wat vind jij van deze set? En wat is jouw favoriete kwast van RT?

Share:

7 Comments

 1. Mirthe 14/11/2016 / 08:51

  Goede review en mooie duidelijke foto’s allemaal! Deze set wil ik heel graag! Vind deze wel best duur alleen.

 2. Charel 14/11/2016 / 09:31

  Ben gek op deze kwasten! Moet deze set er ook echt bij hebben hihi!
  Charel recently posted…Levensvragen tagMy Profile

 3. Gonny 14/11/2016 / 14:49

  Ik heb de Foundation brush… Fijn voor vloeibare make -up/BB/CC Cream.
  De Blush Brush vind ik wat groot…
  En ik heb sinds kort de Eyes shading brush. Ik vind ‘m geweldig!!!

 4. Mo 15/11/2016 / 10:46

  Ik ken dit merk nog niet maar vind de design er super uitzien. Vrolijk en kleurrijk en toch strak en chique. Ik ga deze binnenkort kopen dus danku voor de tip!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge