Estée Lauder Modern Muse Le Rouge Gloss

Fruitig en toch warm, vrouwelijk en sensueel. Estée Lauder brengt een nieuwe variant van Modern Muse: Le Rouge Gloss. Ik laat je wat foto’s zien, beschrijf de geur voor je en vertel je waarom je deze geur zou moeten kopen, want ik vind ‘m geweldig.

esteelaudermodernmuselegloss

De originele Modern Muse komt al uit 2014 en is heel bloemig en fruitig. Jasmijn voert de boventoon in Modern Muse. Een jaar later kwam Modern Muse Le Rouge, een wat pittigere variant van de Estée Lauder-geur. Deze Oriëntaals georiënteerde geur is kruidiger en heeft wat meer pit. En nu dus Modern Muse Le Rouge Gloss, een soort combinatie van die twee. Le Rouge Gloss is bloemig, maar toch ook heel zwoel en verleidelijk. Van alle Modern Muse-geuren vind ik deze het lekkerst!

esteelaudermodernmuselegloss4

Wat Estée Lauder zelf over Modern Muse Le Gloss zegt:

Modern Muse Le Rouge Gloss is een fruitige geur met warme houtachtige noten. Dankzij de innovatieve duale impressie ervaren vrouwen dit nieuwe parfum aan de hand van twee contrasterende noten. Overheerlijke rode vruchten worden versterkt voor een ‘glossy’ effect, terwijl de hartnoot dieper gaat met een zwoele impressie van luxueus leder voor een bijzonder contrast.

Klinkt bijzonder, toch? Ik vind het contrast van fruitige, frisse noten (mandarijn, kersen) met meer pittige noten (patchouli, leder, wortel, roze peper, saffraan) heel apart en dat is denk ik ook waarom dit parfum me zo aanspreekt.

esteelaudermodernmuselegloss2

De flacon zelf is hoog, wat een statig uiterlijk geeft aan de fles. In de dop is de karakteristieke strik van Modern Muse te zien, heel sierlijk.

Net als bij Modern Muse Le Rouge is ook voor deze geur Kendall Janner het boegbeeld, de muze. Zij is net als deze geur gedurfd, uitdagend en sexy.

esteelaudermodernmuselegloss3

Ik weet nu al dat dit mijn nieuwe favoriete wintergeur is. Vorig jaar was dat Black Opium van YSL, nu heeft die geur plaats moeten maken voor Estée Lauder. Ik ga ‘m zeker dragen met de feestdagen, maar ook voor overdag naar kantoor kan dit parfum prima. Hij is lekker en zwoel, maar niet overheersend en zeker niet te zwaar. Dit heeft het parfum te danken aan de frissere akkoorden.

Een flacon van 30 ml kost €54. De 50 ml is €74.

Estée Lauder Modern Muse Le Rouge Gloss is shoppen bij Ici Paris XL, via de webshop van Ici en online via esteelauder.nl.

Klinkt deze geur als iets voor jou?

Share:

9 Comments

 1. priscilla 24/11/2016 / 10:43

  Oh hier ben ik nu zo benieuwd naar! Ik vind de eerste versie echt heerlijk, een van mijn favoriete parfums. Snel even ruiken als ik in de stad ben.
  priscilla recently posted…Opgemaakt novemberMy Profile

 2. Yvonne 24/11/2016 / 11:33

  Ik ben toch wel erg benieuwd, vooral omdat deze Oriëntaals georiënteerd is en kruidig. Dat klinkt als een geur voor mij. Even gaan snuffelen in de winkel dus!

 3. Nesrin 24/11/2016 / 22:07

  Ik ben heel benieuwd naar dit geurtje. Ik zal het bij een volgend bezoek aan Douglas of Ici proberen. Ik ben al jaren heel benieuwd naar het geurtje Bronze Goddess van Estée, nog nooit geprobeerd helaas.
  Nesrin recently posted…Helweek terugblik en vooruitblikMy Profile

 4. Mirthe 25/11/2016 / 07:06

  Mooie foto’s weer zeg; alleen daarom zou ik dit geurtje al willen aanschaffen.

 5. Shirley 25/11/2016 / 08:20

  Het klinkt wel lekker, maar niet echt als iets dat ik zelf zou dragen. Ik ben dan ook wel kritisch, haha. Mijn geuren bestaan allemaal uit eetbare noten. Mijn huidige favorieten zijn Prada Candy Kiss en YSL Manifesto l’Elixir.
  Shirley recently posted…Storm, oké. Maar een kotszakje?!My Profile

 6. Gonny 25/11/2016 / 10:39

  Deze lijkt me perfect.
  Ik ben al groot fan van de “gewone”
  Modern Muse.
  Zo heerlijk subtiel.
  Maar soms mag het wat meer knallen. Haha…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge