Op zoek naar een freelance copywriter beauty & cosmetica?

Omdat niet iedereen weet dat ik behalve als blogger ook als freelance cosmeticacopywriter werk, leek me dit de uitgelezen kans om wat reclame voor mezelf te maken. En waar kan dat beter dan op mijn eigen blog?

(Dit artikel is eerder online verschenen op mijn blog. Ik haal het af en toe naar boven om er zichtbaarheid aan te geven. En vandaag komt deze wel heel goed uit, want ik had voor het eerst in een jaar geen artikel klaar staan…)

carlijnaanhetwerk1

Voordat ik actief begon met bloggen, was carlijnbiesemaat.nl mijn portfoliowebsite. Mijn site had als hoofddoel mezelf en mijn portfolio te presenteren. Mijn blog Copy & Beauty was bijzaak en stond wat weggemoffeld in het menu. Begin 2015 heb ik de focus volledig op mijn blog gelegd, met als gevolg dat mijn portfolio naar de achtergrond verdween. Het gevolg? Potentiële opdrachtgevers snapten er niet zoveel van en verdwenen weer van mijn site omdat ze alleen een blog zagen. Ik ben niet van plan mijn sitestructuur weer om te gooien, maar omdat ik na mijn verlof weer aan het werk wil, leek het me een goed idee een blogartikel aan mezelf te wijden en dit artikel zo af en toe omhoog te halen zodat het zichtbaar blijft op mijn site.

Met Carlijn Biesemaat Copy & Beauty richt ik mij op het schrijven en redigeren van copy. Als afgestudeerd journalist/tekstschrijver heb ik een passie voor tekst en taal. Ik doe weinig liever dan schrijven en met de spreekwoordelijke rode pen door teksten gaan. Omdat cosmetica mijn andere grote liefde is, werk ik hoofdzakelijk voor opdrachtgevers in de cosmeticabranche. Ik vind het echt te gek dat ik op deze manier van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken.

Op deze pagina vertel ik iets meer over mezelf en mijn ervaringen en hier kun je mijn portfolio bekijken. Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem gerust contact op!

O en voor mijn (vaste) bloglezers: ken je iemand die op zoek is naar een freelance tekstschrijver gespecialiseerd in cosmetica & beauty? Spread the word… I’m your woman 😉

Carlijn Biesemaat Copy & Beauty

Share:

12 Comments

 1. saskia 07/10/2015 / 07:53

  Wat leuk dat je twee passies op deze manier kan combineren. Leuk trouwens dat je ook weer elke dag een blogpost plaatst! 🙂

  • Carlijn 07/10/2015 / 08:09

   Ik post om de dag 🙂 Dit was even een tussendoortje!

 2. Nesrin 07/10/2015 / 10:19

  De weken zijn voorbij gevlogen, fijn dat je weer aan de bak mag 😉

  I will spread the word!

 3. Lifesabout 07/10/2015 / 16:40

  Wat leuk zeg dat wist ik helemaal niet! Heel veel succes!

 4. Sanner Marlijn 09/10/2015 / 17:17

  Leuk dat je dezelfde passies hebt als ik: schrijven en beauty. Ik wens je veel succes met nieuwe opdrachten! Ik vind je website erg leuk en kom (sindskort eigenlijk pas) om de dag wanneer er weer een nieuw artikel is verschenen kijken. Ik vind het erg prettig om artikelen te lezen met goedlopende zinnen en zonder spelfouten. Dat zien we naar mijn idee nog niet vaak genoeg in blogland.

  • Carlijn 10/10/2015 / 06:39

   Wat leuk om te horen!! Thanks 🙂

 5. peggy timmermans 13/10/2015 / 10:07

  Heerlijke job heb jij! Ik hoop dat de opdrachten terug naar je toe komen!

 6. Lindsey Beljaars 27/10/2015 / 09:45

  Zo leuk! Met mijn blog combineer ik mijn passies ook: schrijven, beauty en fotografie! Ik kom graag op je blog en dat zal ik zeker blijven doen. Ik hoop dat de opdrachten binnenstromen! 🙂
  Lindsey Beljaars recently posted…Aussie Aussome VolumeMy Profile

 7. Esmee 12/11/2015 / 09:25

  Erg leuk om te lezen want ik wist niet dat je dit deed. Leuk ook om te horen dat je, na je zwangerschap weer helemaal enthousiast bent om aan de lag te gaan!
  XOXO esmee
  Esmee recently posted…Hoe herken je een fake Too Faced palette?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge