Beautynieuws: Bobbi Brown Nude Finish-collectie

Bobbi Brown zie ik een beetje als de koningin van nude. Ik herinner me voorgaande collecties en paletten met namen als Nectar & Nudes, Sandy Nudes, Smokey Nudes en Nude on Nude. Dus ja, nude is best wel Bobbi’s ding. Ook dit voorjaar wachten er mooie nudetinten op ons, in de vorm van de nieuwe Nude Finish-collectie, bestaande uit Nude Finish Illuminating Powder & Nude Finish Tinted Moisturizer SPF 15.

bobbibrownnudefinish1

Een collectie voor het gezicht dus. Geen oogschaduwpalet, geen lipsticks, geen mascara. It’s all about the skin & the glow! Bobbi Brown beschrijft ze zelf als de perfecte tools voor een ultieme frisse glow. En da’s wat we willen als het zonnetje begint te schijnen, toch?

bobbibrownnudefinish3

Als eerst de Nude Finish Tinted Moisturizer SPF15. Dit is een verzorgende getinte moisturizer met SPF15 die de huid een transparante dekking geeft. Een beetje als je eigen huid, maar dan een verbeterde versie. Roodheid en oneffenheden worden door de Nude Finish Tinted Moisturizer verdoezeld. De getinte moisturizer van Bobbi heeft een lichtgewicht textuur en bevat verschillende vochtinbrengende, verzorgende ingrediënten, zoals sodium hyaluronate, petrolatum, vitamine E en jojoba-olie. Behalve een gezond tintje biedt deze moisturizer je huid optimale bescherming en verzorging. Zelf zou ik niet te veel waarde hechten aan SPF15, dit is best laag. Als je echt gaat zonnen of op een terras zit in het voorjaarszonnetje, zou ik minimaal SPF30 smeren.

Nude Finish Tinted Moisturizer is beschikbaar in negen verschillende kleuren, van heel licht tot donker. In een tube zit 50 ml en daar betaal je €39 voor. Heel schappelijk, vind ik zelf.

bobbibrownnudefinish5

Dit poederdoosje kan zich aansluiten bij de Shimmer Brick-familie, maar is toch net even anders. Het Nude Finish Illuminating Powder is een niet al te dekkende finishing powder die je teint gelijk verheldert en je gezicht een optische lift geeft. Je kunt het poeder gebruiken zonder make-up op te hebben, of over de Nude Finish Tinted Moisturizer (of je eigen gebruikelijke foundation).

nudefinishpowder1

Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder heeft een crèmige textuur die gemakkelijk samensmelt met de huid. Het poederdoosje is verkrijgbaar in zes verschillende kleurencombinaties, welke elk zes verschillende kleurpigmenten bevatten. Samen zorgen ze voor een flawless, opgehelderde huid die straalt van gezondheid. Fijn bijkomstig punt is dat deze poeder sodium Hyaluronate bevat, wat ervoor zorgt dat vocht in de huid wordt vastgehouden en de huid niet uitdroogt. Daarnaast werkt het poeder absorberend en zul je gedurende de dag niet gaan glimmen. Het poeder is verkrijgbaar in zes kleuren, van licht tot donker: Porcelain, Bare, Nude, Buff, Golden and Rich. Nude Finish Illuminating Powder kost €46,50.

bobbibrownnudefinishmain

Een collectie die bestaat uit twee producten zou ik bijna geen collectie noemen, maar enthousiast ben ik wel over deze twee lanceringen binnen het Bobbi Brown-assortiment. Vooral het Nude Finish Illuminating Powder heeft mijn aandacht getrokken. Waar een Shimmer Brick vooral zorgt voor een glansje op de jukbeenderen, kun je dit poeder over het hele gezicht gebruiken en zul je er in het gehele gezicht frisser en gezonder uitzien. Vind het ook fijn dat er verzorgende bestanddelen in zitten. Of ik ‘m ga aanschaffen, weet ik nog niet. Het is toch best een bedrag. Krijg in ieder geval heel veel zin in het voorjaarszonnetje als ik deze producten zie. Kan niet wachten tot ik weer een sunkissed glow op mijn gezicht heb!

Bobbi Brown Nude Finish-collectie is vanaf deze maand te shoppen bij de Bobbi Brown-counters en online, bijvoorbeeld via douglas.nl.

Word jij enthousiast van de Bobbi Brown Nude Finish-collectie? Welke van de twee producten heeft je voorkeur?

Carlijn Biesemaat Copy & Beauty

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Femkereply
12/03/2016 at 09:51

Haha inderdaad… een collectie met maar liefst twee producten, nou nou,.. Die hebben zich niet ingehouden hoor dit keer ;-)! Alle gekheid op een stokje, het zijn natuurlijk wel twee prachtige nude producten.

Chinoukreply
15/03/2016 at 21:03

Ah ja, dit vind ik wel wat! Vooral die getinte dagcrème, das zo ideaal voor de warmere maanden ^^

Leave a reply