Beautynieuws: Lancôme Grandiôse Liner

Iets meer dan twee jaar geleden lanceerde Lancôme haar Grandiôse Mascara, een mascara die ik tot op de dag van vandaag regelmatig gebruik. Het zwanenhalsborsteltje was (en is) revolutionair te noemen. Dat deze apart vormgegeven mascara nu een opvolger heeft in de vorm van eyeliner vond ik dus heel leuk nieuws. Maak vandaag kennis met de nieuwe Lancôme Grandiôse Liner.

lancomegrandioseeyeliner
Lancôme Grandiôse Liner heeft een heel indrukwekkende eigenschap. De handvat van de eyeliner heeft een scharnierpunt, zodat de steel 35 graden kan ombuigen. Hierdoor is een (bijna) onbeperkte beweeglijkheid mogelijk is. De Grandiôse Liner maakt het zo een piece of cake om de mooiste, meest excentrieke eyelinervormen te creëren. Alles is mogelijk met de eyeliner in de gebogen positie: op die manier kun je de bovenste wimperrand makkelijker en preciezer omlijsten, van de binnenhoek naar de buitenhoek. Deze techniek is stukken gebruiksvriendelijker!

lancomegrandioseeyeliner3
De Grandiôse Liner heeft een ontzettend verfijnd applicatiestiftje van slechts 0,2 mm. Hiermee zet je dus heel makkelijk een flinterdun lijntje boven je ogen. Het stiftje is op basis van nylon microvezels en een harstextuur, voor een volledige flexibiliteit. Het is een dip-it eyeliner: dit betekent dat het uiteinde precies de juiste hoeveelheid eyeliner opneemt zodra deze in de huls wordt gedipt.

lancomegrandioseeyeliner1
De eyeliner zelf heeft een matte finish, wat voor een heel sophisticated effect zorgt. De formule is rijk aan water en glijdt soepel over de huid. Lancôme Grandiôse Liner droogt snel en de lijn wordt niet aangetast door vocht of talg, en blijft op zijn plek. Een latexpolymeer vormt een laagje zodat de eyeliner direct goed hecht en gedurende de dag beschermd zal blijven. Verwijderen is een makkie, hiervoor hoef je alleen water te gebruiken en kun je een remover zelfs achterwege laten. Hoe handig!

Ik stond vooral versteld van de prachtige modelfoto’s waarop de Liner was gebruikt. Of je dit effect alleen met de Grandiôse Liner kunt bereiken en niet met iedere andere willekeurige eyeliner valt te betwijfelen, maar ik wilde je de plaatjes niet onthouden…

lancomegrandioseeyeliner4lancomegrandioseeyeliner5lancomegrandioseeyeliner7lancomegrandioseeyeliner6
Prachtig toch?! De middelste twee zijn mijn favoriet. Ik ben niet zo van de excentrieke eyeliner, niet echt draagbaar. Maar kudo’s voor de make-up artist, want mooi is het wel.

Lancôme Grandiôse Liner is verkrijgbaar in drie tinten: carbon black, sapphire blue en deep brown. De Liner is vanaf volgende maand te shoppen bij de luxere parfumerie en gaat €36 kosten.

Bekijk hier ook het artikel waarin ik Lancôme Grandiôse Mascara uitlicht >

Wat vind jij van deze buigbare eyeliner?

Carlijn Biesemaat Copy & Beauty

5 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Femkereply
19/05/2016 at 07:33

Deze klinkt mij als muziek in de oren. Al ben ik ook heel blij met eyelinerpennen die stukken goedkoper zijn. Toch wil ik deze wel eens proberen, ik ben benieuwd of het (nog) makkelijker werkt in de gebogen positie.

Nesrinreply
19/05/2016 at 09:51

Eyeliners vind ik niet zo boeiend en het is mij nog altijd niet gelukt om een strakke lijn te zetten. Maar het werk van de make-up artist hier ziet er werkelijk prachtig uit. Vooral de laatste foto vind ik zo mooi.

Astridreply
19/05/2016 at 13:39

Gave kunstachtige foto’s, niet echt dagelijkse kost 🙂 Ik vraag me wel af of dat het buigbare kwastje nou handig is…

Elinereply
19/05/2016 at 17:03

Wat een gave foto’s, ziet er echt gaaf uit. Klinkt als een superfijne eyeliner, zeker het proberen waard.

Biancareply
19/05/2016 at 20:14

Ben hier zo benieuwd naar, het ziet er al super gaaf uit x

Leave a reply