Beautynieuws: M·A·C Versicolour

Omdat ik mijn ellenlange blogposts met tig foto’s graag afwissel met artikelen die wat sneller weg lezen, breng ik vandaag een leuk en kort nieuwtje. Een nieuwe, geweldige lipcollectie van MAC, genaamd Versicolour.

macversicolour2

MAC Versicolour is een collectie die bestaat uit vijftien kleuren lip stain. MAC omschrijft de lip stains zelf als de ideale combinatie van een gloss en een stain. Wat dit in de praktijk inhoudt? Heel veel glans die héél lang houdt. Zelf heb ik een lip stain in mijn stash, maar die is niet glossy, dus MAC Versicolour zou zeker een aanvulling zijn op mijn huidige make-upverzameling.

De kleurtjes Versicolour Stain zijn heel uiteenlopend. De lichtste tint is nude en de donkerste dieppaars. Daartussen zit van alles, van koraal tot fuchsia en lichtroze. Fijn dat MAC zoveel keuze geeft!

macversicolour3

De textuur van Versicolour is crèmig en toch niet zwaar. De stains zijn verrijkt met essentiële oliën, dus ze bieden ook nog eens verzorging. Wel zo prettig voor een product dat naar eigen zeggen uren op de lippen zou moeten blijven zitten. De meeste lip stains die ik ken, zijn vrij droog, juist omdat de formule langhoudend is. MAC maakt hier een einde aan en brengt nu dus lip stains die wél heel comfortabel aanvoelen. Ik ben benieuwd.

macversicolour1

De verpakking vind ik erg leuk: aan weerszijden zwart met een transparant deel in het midden, zodat je ziet welk kleurtje je hebt.

MAC Versicolour is iets voor jou als je houdt van:
– Glans
– Lange houdbaarheid
– Een comfortabel, niet-droog gevoel op de lippen
– Veel kleurkeuze
– Producten die makkelijk zijn aan te brengen

Dus ja, what’s not to like?

MAC Versicolour Stain is vanaf 7 april te shoppen bij alle MAC-verkooppunten en op maccosmetics.nl. De stains kosten €23 per stuk.

Heeft een gloss, lipstick of een stain jouw voorkeur?

Carlijn Biesemaat Copy & Beauty

5 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Femkereply
26/03/2016 at 08:57

Ik ben echt ontzettend benieuwd naar deze nieuwe liquid lipsticks van MAC.

MamaOnderneemtreply
26/03/2016 at 09:45

Leuk hoor een wat korter artikel als afwisseling. Wat veel kleurtjes in dit assortiment! Ik gebruik nu een gekleurde lipbalm van Catrice. Zo heb ik toch een kleurtje op mijn lippen. Hoe lang het houdt, dat weet ik nog niet, want ik heb de lipbalm pas gisteren gekocht.

Kimreply
26/03/2016 at 10:23

Oh ik ben nu ook wel erg benieuwd! Ik wil al een hele tijd een lipstick aan mijn collectie toevoegen, maar misschien wordt het een Versicolour Stain.

saskiareply
26/03/2016 at 11:42

Oh wauw het ziet er wel echt heel veelbelovend en mooi uit. Ik zie al wel een paar kleurtjes die ik graag zou willen proberen 🙂

Nesrinreply
26/03/2016 at 17:53

Mooie kleuren hebben ze in het assortiment. Ik ben heel benieuwd of ik dit wat ga vinden, ik draag al heel lang geen lipstick of gloss meer en wil dit wel weer doen.

Leave a reply