Bobbi Brown Holiday Gift Giving Collection

Een collectie van de legendary Bobbi Brown die éigenlijk in het teken van geven staat, maar natuurlijk veel en veel leuker is om te krijgen… Maak kennis met de decembercollectie Holiday Gift Giving van Bobbi Brown.

Zoals ieder jaar lanceert Bobbi Brown rondom de feestdagen een superfeestelijke en stijlvolle collectie, de Holiday Gift Giving Collection. In deze hebberigmakende collectie zitten items die je stuk voor stuk wil hebben. Is het niet om de geweldige producten en de gangbare kleuren, dan is het wel om de verpakkingen. Ik zou in ieder geval heel blij zijn met de Bobbi Brown Gift Giving Collection onder mijn kerstboom. En dan hoef ik echt niet alles hoor, alleen dat te leuke Mini Cheek Palette zou al te gek zijn.

bobbibrowngiftgiving20164

Bobbi Brown zou Bobbi Brown niet zijn als de kleuren redelijk ingetogen maar toch heel luxe en stijlvol zouden zijn. Ook dit jaar is dat weer het geval. Goud, beige, bruin en zwart voeren de boventoon. Spannend? Mwah. Mooi? Ja! Dit zijn echt mijn kleuren, ik vind de hele collectie super.

bobbibrowngiftgiving20161

Een van de items uit de Gift Giving Collection is het Party to Go Lip & Eye Palette, een handig palet met vier tinten oogschaduw en een mini-versie van de lipstick in kleur True Rose. Dit handige palet kost €43.

bobbibrowngiftgiving20161

Nog zo’n topper is het Golden Eye Palette Shadow & Mascara (ook €43), waarin je drie uiteenlopend tinten oogschaduw en een mini-mascara van de Smokey Eye Mascara vindt.

bobbibrowngiftgiving20163

Ook een aparte vermelding voor de mooie Glow to Go Blush & Illuminate. Dit is een blush (French Pink) en een illuminator in één, voor een touch of sparkle. Dit duo kost €38.

Behalve bovenstaande items vind je nog veel meer moois in de Holiday Gift Giving Collection. Sommige items maken al deel uit van het reguliere assortiment. Ik noem er een paar:

– Cool Dusk Eye Shadow Palette (€52)
– Brightening Brick (€50)
– Travel Brush Set (€150)
– Party All Night – Eye Opening & No Smudge Mascara (€44)
– Party Prep – Skincare Set (€88)
– Bobbi’s Party Picks – Cheek, Lip & Eye kit (€109)
– Bobbi to the Rescue – Detox & Hydrate Set (€86)
– The Original 10 25th Anniversary Lip Collection (€111)

Als skincaregek vind ik vooral de Bobbi to the Rescue een heel leuke. In dit huidverzorgingssetje vind je Instant Long-Wear Makeup Remover, Rich Cream Cleanser, Hydrating Face Tonic, Instant Detox Mask, Hydrating Face Cream, en de Hydrating Eye Cream. Kortom: alle huidverzorging die je nodig hebt om je huid de decembermaand door te krijgen. Voor alles wat je krijgt, vind ik €86 nog niet eens zo’n gekke prijs.

Zoals ieder jaar vind ik de Bobbi Brown Gift Giving Collection weer erg mooi. Hij is niet spectaculair, maar dat hoeft van mij ook niet. Ben ik zelf ook niet 😉 Ik hou wel van een ingetogen oogmake-upje, zolang het maar verzorgd is en shinet en sparklet!

Wat vind jij van de Bobbi Brown Gift Giving Collection van dit jaar?

3 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Femkereply
27/10/2016 at 08:02

Oehlala wat een mooie collectie. De Party to Go Lip & Eye Palette is echt ‘my cup of tea’.. die mag iemand mij wel geven voor mijn verjaardag of Sinterklaas hoor, no problemo!

Yvonnereply
27/10/2016 at 12:30

Wat doe je me áán?? Helemaal in mijn straatje!
Maar als ik moet kiezen, en dat moet, dan ga ik voor het Golden Eye Palette Shadow & Mascara. Prachtig gewoon. En onmisbaar. Punt.

Josanreply
28/10/2016 at 07:45

Mooie kleurtjes, die allemaal perfect bij mijn huidje passen. En ook dat is niet altijd zo. Me like!

Leave a reply