Cadeautip VII: Tweezerman Rose Gold (giftset)

Hij is vlijmscherp, haalt alle ongewenste haartjes moeiteloos weg én hij is er nu in de kleur Rose Gold, wat ‘m perfect maakt voor de feestdagen. Deze tweezer van Tweezerman doet het heel goed onder de kerstboom, zéker wanneer je ‘m als giftset krijgt, met daarin ook een wimperkrultang en een prachtig etui.

tweezermanrosegold6

De Tweezerman Rose Gold Love Story-giftset bevat de roségouden pincet, een wimperkrultang in dezelfde kleur en een heel chique tasje waar alles netjes in past. Ik vind de kleur echt geweldig en bovendien zijn zowel de tweezer als de wimperkrultang echte beauty must-haves, waardoor dit hét geschikte decembercadeau is voor iedere beautyliefhebber.

tweezermanrosegold3

Mijn kerstboom staat nog niet, dus ik heb nog even de tijd om David lief aan te kijken voor de complete set, maar de Rose Gold Tweezerman kan ik je alvast wél laten zien.

tweezermanrosegold5

Zoals elke tweezer van Tweezerman ligt ook deze heel fijn in de hand en is-ie werkelijk vlijmscherp. Zelfs de allerkleinste haartjes (die eigenlijk nog niet eens haartjes zijn, maar gewoon zwarte puntjes) haalt de Tweezerman moeiteloos weg. Het puntje werkt heel secuur, dit heb ik bij nog geen enkele andere pincet meegemaakt.

Ik heb al jaren een Tweezerman in gebruik; een roze, meegenomen uit New York (waar Tweezerman veel goedkoper is, die ik sloeg mijn slag). Ben zelden zo blij geweest met een beautyaankoop. Ik denk dat deze Tweezerman het langstgebruikte product in mijn beauty stash is. Deze roségoude is een leuke aanvulling! En hij is nog veel scherper en preciezer dan mijn oude. Ik zeg: aan Santa vragen, mét die wimperkruller erbij.

De giftset met daarin de Tweezerman-pincet en de wimperkrultang kost €49,95 en is te shoppen bij alle Douglas-filialen.

Ben jij al aan de Tweezerman? 

7 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Mirthereply
26/11/2016 at 06:58

Eerste reactie!! 😉 Hihi grapje.
Ik heb een Tweezerman en ik ben daar ook heel erg happy mee. Ik ken geen pincet die beter zijn werk doet in het weg halen van haartjes. Toppertje en deze is zo mooi met zijn rose kleur. Ik ga mijn vriend eens heel zoet aankijken.

Josanreply
26/11/2016 at 08:03

Nee, nog niet. Maar rosé vind ik echte en prachtige kleur.

Femkereply
26/11/2016 at 09:51

Ik hoor alleen maar lyrische verhalen over de Tweezerman dus die moet ik onderhand toch een keer gaan aanschaffen. Wat een mooie set zo in het rosé!

Jonna@Burgertrutjesreply
26/11/2016 at 10:34

Deze set MOET ik hebben <33

Shirleyreply
26/11/2016 at 21:26

Een paar jaar geleden stond een Tweezerman dankzij jou op mijn verlanglijstje voor kerst. Ik ben er nog steeds blij mee! Deze roségouden is echt heel erg mooi, maar met die levenslange garantie heb ik eigenlijk geen tweede nodig natuurlijk.

Carlijnreply
26/11/2016 at 21:36
– In reply to: Shirley

Haha wat leuk! Nee eigenlijk niet, al is deze natuurlijk wel erg mooi…. 😉

Yvonnereply
27/11/2016 at 22:52

Ik ben ook al járen heel gelukkig met mijn Tweezerman en kan me geen betere man wensen 😉

Leave a reply