Donkere kringen verbergen als een pro

Ja, geef maar toe alle vermoeide moeders van Nederland. Jullie zaten te wachten op dit artikel. Ik ga je vandaag laten zien hoe je concealt als een pro. Hoe je die donkere kringen als sneeuw voor de zon wegpoetst en weer opgewekt door het leven kan. Komt-ie!

concealenalseenpro1

Ik ga je in heel weinig woorden vertellen hoe ik al maanden lang mijn donkere kringen wegpoets. Ik heb dé manier gevonden en sindsdien wil ik niks meer anders.

concealenalseenpro8
Mijn favoriete concealer van Kiko

Men neme:

  • Een Beautyblender (investeer alsjeblieft in the real deal, de rest haalt het er echt niet bij hoor).
  • Een superdekkende concealer. Voor mij is de meest dekkende de Full Coverage Concealer van Kiko.
  • Een transparant poeder en een zachte poederkwast.

concealenalseenpro2

Voor een perfecte dekking breng ik de concealer nu in een iets dikker plakaat aan onder mijn ogen. Voorheen werkte ik met stipjes zetten, maar dit werkt vele malen beter. Ik focus me met name op de binnenste ooghoeken, daar zit de meeste blauwheid.

concealenalseenpro3

De Beautyblender maak ik niet vochtig. Ik gebruik ‘m altijd droog. Met snelle, deppende bewegingen werk ik de concealer dan in de huid, waarbij ik van binnen naar buiten werk. Ik gebruik de punt van de Beautyblender, deze werkt het meest precies en is heel geschikt voor het verbergen van donkere kringen.

concealenalseenpro4

Na een halve minuut deppen is dit dan het resultaat. De blauwheid is gooooone!

concealenalseenpro5

Als ik beide ogen heb gedaan, pak ik een beetje poeder op een poederkwast. Met de platte kant (zijkant) van de kwast dep ik het poeder onder mijn ogen, waarbij ik naar boven kijk. Hiermee fixeer ik de concealer.

concealenalseenpro6

Tadaa! Met ook de rest van mijn make-up gedaan. Ik ben vrijwel kringloos, zie je dat? Zo happy met deze werkwijze en de fijne concealer.

concealenalseenpro7

Op deze foto zie je nog wel een vochtophoping (a.k.a. een wal, want wallen zijn dus niet hetzelfde als kringen hè) aan de rechterkant, maar ach… Ik ben allang blij dat de donkere kringen weg zijn en ik weer fris uit mijn ogen kijk. Leve de Beautyblender en leve deze concealer van Kiko!

Wat is jouw ultieme manier om donkere kringen te verbergen?

5 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Femkereply
19/09/2016 at 06:25

Hmm die concealer ziet er wel heel fijn uit. Ik ga eens op zoek naar de Kiko om die concealer te scoren. Ik ben dan geen moeder, maar wel een altijd moe uitziende werkende medemens ;-).

Biancareply
19/09/2016 at 07:29

Lang leven concealers ik zou zelf niet meer zonder kunnen haha. Deze van Kiko ken ik nog niet, binnenkort maar eens even naar kijken x

Naomireply
19/09/2016 at 08:22

Ik heb er 1 van Benefit die is ook wel fijn!

Desiréereply
19/09/2016 at 09:41

Hoppa, die concealer ga ik dus deze week nog halen. Mijn favoriete Bobbi Brown concealer in soortgelijk potje 😉 is zo goed als op en ik moest een beetje huilen bij de gedachte dat dat kleine potje €29,00 kost. En dan zit er in deze van Kiko ook nog iets meer product ook. Nu nog even duimen dat de lichtste kleur licht genoeg is voor mij. Dankjewel voor de tip!

Armandereply
19/09/2016 at 21:00

Heeeeeel leerzaam! Ik ben ook zo’n n00b als het gaat om make-up. Een beautyblender was al nieuw voor me. Maar de plaatjes waren heel overtuigend!

Leave a reply