MAC x Mia Moretti-collectie

Wat krijg je als je als make-upmerk besluit samen te werken met een flamboyante verschijning als DJ Mia Moretti? Juist, een heel opvallende collectie. Hoewel… opvallend valt op zich mee, de MAC x Mia Moretti-collectie is vooral bescheiden qua omvang en bevat één eyecatcher die de aanschaf wellicht waard is. Ik zet vandaag de items voor je op een rijtje, zodat je aanstaande dinsdag weet wat je in je winkelmandje kunt gooien op maccosmetics.nl

macmiamoretti1

De knappe New Yorkse Mia Moretti is DJ, bevriend met Katy Perry en gaat de deur niet uit zonder haar signature rode lipstick. Het leek MAC een goed idee haar te vragen voor een nieuw te lanceren collectie. Zo geschiedde. Het resultaat is een make-upcollectie bestaande uit twee lipstiscks, twee tinten Cream Colour Base, twee Casual Colours en een heel bijzonder lippalet.

macmiamoretti3
Cream Colour Base in:
Desert Roadtrip – golden bronze
Summer Wind – pale sand shimmer
€19 per stuk

macmiamoretti2
Casual Colour in:
P.S. I Like You – carnation pink
Puttin’ on the spritz – bright intense coral
€21,50 per stuk

macmiamoretti4
Lip Palette x 6 in Who’s the DJ (€38) en lipstick in kleur Maria Moretti, cherry red amplified (€19)

Wow, dat lippalet is wel het topstuk van deze collectie. Of het nou je smaak is of niet, een opvallende verschijning is het hoe dan ook. Voor mij is het niks, want ja… blauw, groen of paars op mijn lippen? Nehh. De Cream Colour Bases en de Casual Colours vind ik dan wel weer heel erg fijn. De Cream Colour Base doet het goed als highlighter, het is een heel zacht, creamy product dat een mooie gloed geeft. Summer Wind staat dan het hoogst op mijn lijstje. Van de Casual Colours zou ik P.S. I Like You wel willen bemachtigen, maar dan vooral omdat ik die andere tint al heb (een look-a-like dan, echt precies zo’n kleur koraal van MAC).

Er is trouwens nog een andere lipstick in deze collectie, heb ‘m op buitenlandse blogs wel gezien, maar hier in Nederland lijkt er geen foto beschikbaar te zijn. De tweede tint heet High Tea en is een semi-transparante beige kleur met shimmers. Heel anders dan de rode Maria Moretti in ieder geval!

De MAC x Mia Moretti-collectie is beschikbaar op maccosmetics.nl vanaf 31 maart. Net zoals de MAC x Philip Treacy-collectie verwacht ik dat het hard zal gaan, dus weer er op tijd bij.

Staat er iets op jouw wishlist van deze collectie?

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Iris | Todayslipstickreply
29/03/2015 at 09:35

De lipstick ziet er heel mooi uit, die ga ik in de winkel bekijken!
Liefs, Iris

Nesrinreply
29/03/2015 at 13:46

Knallend lippalet. Ik ken DJ Mia niet ben nu ook wel benieuwd naar de persoon en haar muziek.

Leave a reply