MAC x Philip Treacy-collectie

Dinsdag 31 maart is een dag die MAC-fans allang in hun agenda hebben staan. Er komen niet ÊÊn, niet twee, ook geen drie, maar VIER limited edition-collecties online te staan op maccosmetics.nl. Feest! Ik laat je er vandaag ÊÊn zien, de MAC x Philip Treacy-collectie.

macphiliptreacy1

Het zal aan mijn gebrekkige modegevoel liggen, maar ik had dus nog nooit van Philip Treacy gehoord. Een kort surfrondje over het internet leerde me dat het een heel beroemde Londense hoedendesigner is. Zijn hoeden zijn echte haute couture-kunstwerkjes, zo mooi! Philip werkte altijd al met make-up van MAC voor zijn eigen shows, een samenwerking was een logische stap. Volgens Philip Treacy hebben make-up en hoeden veel overeenkomsten. Beiden maken het gezicht mooier, aldus Philip. Volgens eigen zeggen is de collectie niet echt dramatisch, eerder mooi en elegant. Het zijn kleuren die je gezicht verfraaien. (bron: NU.nl)

macphiliptreacy3

In de collectie vind je drie lipsticks, twee tinten Paint Pot, drie Fluidlines, twee highlighters, een mascara en een kwast. Ik zet alles even voor je op een rij, om het kiezen makkelijker te maken 😉

macphiliptreacy4
No Faux Pas – Yellow hot pink (matte)
Cardinal – Yellow burgundy red (satin)
Hollywood Cerise – Magenta berry (satin)
â‚Ŧ19 per stuk

macphiliptreacy6
Blush Pink – Light pink with silver
Nude Pink – Champagne base with silver
â‚Ŧ29 per stuk

macphiliptreacy5
Pro Longwear Paint Pots in:
Chrome Angel – Platinum silver
Genuine Treasure – Reflects antique gold
â‚Ŧ19,50 per stuk

macphiliptreacy7
Fluidlines in:
Blue Peep – Bright flat teal
Royal Wink – Bright ink blue
Blacktrack – True flat black
â‚Ŧ18,50 per stuk

macphiliptreacy8
De 127 face brush (â‚Ŧ37) en de False Lashes Extreme Black (â‚Ŧ12,50).

Ik vind de campagnebeelden van de MAC x Philip Treacy-collectie prachtig. Heel mooi hoe zijn hoeden samenkomen met de prachtige make-uplooks. De collectie zelf vind ik mooi, maar ook weer niet bijster bijzonder. De highlighters springen er voor mij echt uit, wat een pareltjes. Ik heb sowieso een zwak voor poeders, highlighters en eigenlijk alles wat je op je gezicht kunt kwasten, dus daar wil ik zeker eentje van aanschaffen. MAC Fluidlines vind ik top. Het kleurtje Royal Wink spreekt me wel erg aan, dus misschien dat ik daar ook wel voor ga.

macphiliptreacy2

De MAC x Philip Treacy-collectie is vanaf dinsdag 31 maart verkrijgbaar op maccosmetics.nl. De collectie zal waarschijnlijk heel hard gaan, dus zorg dat je klaar zit achter je computer. Vanaf 18 april is de collectie bovendien bij geselecteerde MAC-counters te shoppen, handig voor als je achter het net hebt gevist.

Morgen laat ik je nog een andere MAC limited edition-collectie zien. Benieuwd welke? Kom morgen even terug 🙂

Ga jij iets shoppen uit deze collectie van MAC?

5 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Cindy | Life meets Beautyreply
28/03/2015 at 09:27

Ik ben ontzettend gek van MAC’s limited editions, maar deze vind ik niet zo bijzonder en ga ik overslaan. Het poeder ziet er heel mooi uit, maar ik ben niet zo van deze gezichtspoeders. De lipsticks lijken me super mooi, maar te veel lijkend op kleuren die ik al heb. Ik denk dat ik voor twee lipsticks ga uit de MAC Is Beauty collectie.

Carlijnreply
28/03/2015 at 10:30
– In reply to: Cindy | Life meets Beauty

Ohh volgens mij een goede keuze, Cindy! De MAC is Beauty is mijn favoriete LE van deze maand, heb daar supermooie items in gezien. Shop ze aanstaande dinsdag 😉

Svenjareply
28/03/2015 at 13:00

Wat brengt MAC toch elke keer fantastisch mooie collecties uit, ik word er weer helemaal hebberig van <3

Jessicareply
28/03/2015 at 18:07

Ohh de blushes, dat printje! De lipsticks zijn ook echt mijn kleuren. Wat een leuke layout heb je trouwens!

Carlijnreply
28/03/2015 at 18:21
– In reply to: Jessica

Dank je wel! Alle credits zijn voor samfabriek.com 🙂

Leave a reply