Review: Becca Champagne Glow Palette

Voor mij is het zo’n typisch product dat ik weinig gebruik, maar áls ik het dan gebruik, ik denk: waarom pak ik dit er niet vaker bij?! Ik heb het over highlighter. Vorige week ontving ik van de lieve Yaelle een heel bijzonder cadeautje: het Becca Champagne Glow Palette, met drie tinten highlighter, waaronder de beroemde Champagne Pop. Vandaag laat ik je kennismaken met dit palet en laat ik je zien dat highlighter dus echt wel een toegevoegde waarde heeft voor mij 😉

beccahighlighterpalette3
Niet één, niet twee maar drie pareltjes van highlighters zitten er in het Champagne Glow Palette van Becca. Van links naar rechts zie je Pearl, Champagne Pop en Blushed Copper. Het fijne van dit palet is dat je met dit palet drie totaal verschillende tinten in huis haalt. Pearl is licht en heel koel, Champagne Pop is goudkleurig en heel warm van ondertoon en Blushed Copper is koperkleurig. Van alle markten thuis dus. De kunststof verpakking voelt overigens heel stevig aan, je kunt dit palet dus makkelijk meenemen in je toilettas. Over de volledige breedte bevindt zich een spiegel, lekker groot dus.

beccahighlighterpalette4beccahighlighterpalette1
Pearl
Een prachtige zilverachtige highlighter die het goed doet op je jukbeenderen, maar ook onder de wenkbrauwen en in je binnenste ooghoek. Staat mooi bij heel lichte huidjes, maar ook bij donkerdere types. Persoonlijk vind ik ‘m voor mezelf iets te koel.

Champagne Pop
Inmiddels uitgegroeid tot een ware klassieker. Perfect om mee te stroben. Deze warme goudkleurige highlighter is niet te licht en niet te donker en staat denk ik iedereen mooi. Mijn favoriet uit het palet.

Blushed Copper
Een kleur die als highlighter kan dienen als je een tintje hebt. Ben je lichter van huidskleur? Dan kan Blushed Copper prima als blush. Ik gebruik ‘m ook als blush.

beccahighlighterpalette12
Hier nog een keer van links naar rechts: Pearl, Champagne Pop en Blushed Copper.

De highlighters van Becca staan bekend om hun pigmentatie en enorme glans. Dit palette is natuurlijk geen uitzondering. De kwaliteit is echt subliem! Wat een pigment en wat een shimmer komt hier vanaf, zo mooi.

beccahighlighterpalette5beccahighlighterpalette8
Op mijn rechterjukbeen zie je hier Pearl. Zoals je ziet is de glans subtiel.

beccahighlighterpalette6beccahighlighterpalette9
Links heb ik ter vergelijking Champagne Pop aangebracht. Dit is meer mijn ding. Ik kan echt geen genoeg krijgen van deze kleur en van de glans. I love it!

beccahighlighterpalette7
Op mijn wangen heb ik Blushed Copper gebruikt, als blush. Deze kleur doet me denken aan Rose Gold van Sleek, een blush die ik regelmatig gebruikte toen ik deze net had. Inmiddels ligt-ie te verstoffen… Blushed Copper doet me eraan herinneren dat ik zo’n glanzende koperkleur best kan hebben.

Ik ben heel erg blij met mijn Champagne Glow Palette van Becca, dat moge duidelijk zijn. De Shimmering Skin Perfectors (zoals de highlighters officieel heten) zijn heel crèmig, voelen fijn aan op de huid en zijn gewoon geweldig gepigmenteerd, waar het natuurlijk om draait. Champagne Pop is (ik wil bijna zeggen: natuurlijk) favoriet, maar ook met Pearl ben ik blij, voor onder mijn wenkbrauwen. Blushed Copper gaat vanaf nu vaker op mijn wenkbrauwen en ook heb ik blogs gezien waarbij-ie als oogschaduw werd gebruikt, dat ga ik ook nog proberen. Veelzijdig palet dus!

Becca Champagne Glow Palette bestel je o.a. bij Sephora, daar kost het palet $38.

Wat vind jij van dit product? Heb je al een highlighter van Becca in bezit?

3 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Femkereply
16/06/2016 at 07:44

Wat een prachtig palette. Als ik highlighter draag voel ik mezelf gewoon iets meer ‘glam’.. Ik vind alle drie de highlighters erg mooi, maar wat springt Champagne Pop er toch uit. Zo mooi!

saskiareply
16/06/2016 at 16:59

Ja wat een plaatje is het. Het merk wil ik zelf steeds ook nog iets van aanschaffen, echt alles vind ik heel erg mooi dat zij hebben!

Sanner Marlijnreply
28/06/2016 at 07:51

Oh wauw! Deze staat heel hoog op mijn verlanglijstje. Ik denk dat Champagne Pop ook het beste bij mij past, al was NikkieTutorials helemaal fan van Pearl dus die wil ik ook heel graag uitproberen. Het gekke is dat ik de laatste tijd heel vaak mijn highlighter skip haha, nu ik dit zo zie denk ik dat ik ook maar weer eens voor een glow moet gaan.

Leave a reply