Review: Pupa Ultraflex Mascara

Misschien dat andere bloggers het herkennen: je hebt een product waar je dol op bent en helemaal gelukkig mee bent. En dan bedenk je je ineens dat je er nog nooit aandacht aan hebt besteed op je blog. Nou ja zeg. Dat heb ik met Pupa Ultraflex Mascara, een van de fijnste zwarte mascara’s allertijden. Het leek me tijd dit pareltje eens in de spotlight te zetten. Ik weet dat het vinden van de juiste mascara een hele klus kan zijn voor vrouwen, dus ik help je een eindje op weg.

pupaultraflexmascara1

Pupa Ultraflex Mascara is de mascara die ik het vaakt opnieuw heb gekocht. Omdat hij heel prettig is en omdat hij betaalbaar is. Ik scoorde deze mascara zo’n vijf jaar geleden voor het eerst tijdens een sample sale. Ik gebruikte ‘m en was gelijk verkocht. Een sample sale later lag deze mascara er weer, in tweevoud. Ik griste ze alle twee weg en kon hier zeker een jaar mee doen. Een paar maanden terug kocht ik een nieuw exemplaar, inmiddels mijn vierde. En nog steeds stelt Pupa Ultraflex niet teleur.

pupaultraflexmascara2

Pupa Ultraflex Mascara komt in een rode verpakking, lekker opvallend. Het borsteltje is van siliconen en bestaat uit rijen met rubberen kammetjes in verschillende lengtes. Zelf vind ik siliconen borsteltjes het prettigst werken: dit soort borsteltjes separeren mijn wimpers beter.

Pupa belooft langere, vollere wimpers met Ultraflex. Maar ja, welke mascaraproducent niet? Ik heb zelden een mascaracommercial gezien waarbij het model geen weelderige wimpers tot aan haar wenkbrauwen heeft. Goed nieuws voor iedereen die daar ook sceptisch van wordt: Pupa maakt haar beloftes waar. Althans, bij mij. Want ik weet inmiddels dat mascara’s niet bij iedereen hetzelfde effect hebben.

pupaultraflexmascara3

De Ultraflex Mascara geeft zowel in nieuwstaat als wanneer-ie ietsje ouder is een perfecte hoeveelheid mascara af. Niet te veel, niet te weinig. In één beweging heb ik al mijn wimperhaartjes meegepakt en met één laagje ben ik al dik tevreden. Nu heb ik van mezelf al vrij lange wimpers, dus heel veel te klagen heb ik niet. Toch maakt Pupa Ultraflex mijn wimpers nog veel langer en bovendien pikzwart en volumineus. De krul zit er flink in, vind ik altijd heel fijn.

pupaultraflexmascara4pupaultraflexmascara5

Mijn wimpers blijven de hele dag perfect in de krul met deze mascara. Nu ben ik sowieso niet van het tussendoor bijwerken van mijn make-up, maar met Ultraflex is dat ook totaal geen noodzaak. Mijn wimpers blijven mooi zwart, de mascara loopt niet uit en de krul is er niet uit te krijgen.

pupaultraflexmascara6

Pupa Ultraflex Mascara is bij veel DA-filialen te vinden, maar ook online. De mascara kost €12,25. Een koopje als je het mij vraagt.

Wat is jouw favoriete mascara?

5 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Femkereply
07/11/2016 at 07:16

Ik heb al vaker gelezen dat dit een hele fijne mascara is, toch maar eens proberen denk ik zo! Op dit moment draag ik graag de L’Oreal Volume Million Lashes Fatale. Ik ben ook niet zo van het tussendoor bijwerken van make-up, maar als ik dat wel doe dan blijf ik alsnog van mijn wimpers af. Een mascara moet dan ook wel heel de dag goed blijven zitten, lekker zwart zijn en lengte geven. Deze mascara lijkt aan al mijn wensen te voldoen dus dat wordt testen!

Yvonnereply
07/11/2016 at 07:37

Deze heb ik ook jaren gehad! Ben sowieso een groot Pupa fan. Zwaar onderschat merk als je het mij vraagt; je ziet het bijna nooit bij bloggers, waarom is dat?
Nu gebruik ik een hele goedkope mascara van Catrice omdat die nóg goedkoper is en (bijna?) net zo goed.

Nesrinreply
07/11/2016 at 17:17

Jouw kapsel op de laatste foto is leuk! Ik heb nog nooit iets van Pups geprobeerd.
Fijne review, een goede mascara delen is altijd goed 😉

Nesrinreply
07/11/2016 at 17:17
– In reply to: Nesrin

Niet Pups maar Pupa bedoel ik.

Carlijnreply
09/11/2016 at 09:05
– In reply to: Nesrin

Dank je! Ik draag nooit een staart omdat m’n staart dan net een ontplofte poedelstaart lijkt maar op de foto lijkt het nog wat 😉

Leave a reply