The wait is over… Urban Decay is terug

Het nieuwtje dat ik je nu ga brengen, is eigenlijk allang geen nieuwtje meer. Maar aan goed nieuws kan geen aandacht genoeg besteed worden, en dus doe ik het nog even dunnetjes over. Wat dat geweldige nieuws is? Urban Decay is terug in Nederland! Dit mooie merk – dat vooral bekend staat om zijn net zo mooie Naked-paletten – is vanaf 26 mei beschikbaar in de webshop van Ici Paris XL en in het Ici Paris XL-filiaal in de Amsterdamse Kalverstraat. Ook de Belgische fans kunnen hun hart ophalen: Urban Decay zal vanaf eind 2015 verkocht worden in Brussel.

Ik las hier en daar dat sommige mensen al een bestelling geplaatst hadden, maar het lijkt alsof Ici Paris het assortiment nu weer van de site af heeft gehaald. Nog even geduld dus…

urbandecayteruginnederland1

Afgelopen maandag werd de komst van Urban Decay groots gevierd in de Amsterdamse Westergasfabriek. Helaas kon ik er niet bij zijn (en daar baalde ik nog harder van toen ik alle fotootjes van het event voorbij zag komen op Instagram), maar ik laat je vandaag wel de top 10 bestsellers van Urban Decay zien. Handig voor iedereen die nog niet bekend is met het merk, of voor wie niet kan kiezen 😉

urbandecayteruginnederland3urbandecayteruginnederland4

Zelf ben ik maar half bekend met Urban Decay. De Naked-paletten, de oogschaduwprimer en de Glide-On Pencils ken ik, maar een heel groot deel van de bestsellers is ook nieuw voor me. Zo ben ik heel, heel erg benieuwd naar het Naked Flushed-palet en ook wil ik de Good Karma Optical Blurring Brush heel graag proberen. Ja, ik gok dat een deel van mijn vakantiegeld goed besteed gaat worden…

Vanaf 26 mei kun je hier terecht voor het assortiment van Urban Decay. Ik vind het echt een dikke plus dat de items online worden verkocht, want ik ga niet zo graag de stad in. Shop veel liever online. En dat ga ik dus doen op 26 mei. Jij ook?

Carlijn Biesemaat Copy & Beauty

6 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Iris | Todayslipstickreply
21/05/2015 at 07:28

Echt onwijs leuk dat het terug naar Nederland komt, ik heb een aantal UD producten, maar wil graag nog een setting spray!
Liefs, Iris

Chinoukreply
21/05/2015 at 11:02

Ik ben zoooo blij dat het terug is, yaaaay <3

Nesrinreply
21/05/2015 at 12:20

Ik ben heel benieuwd naar jouw reviews dadelijk (dahaag vakantiegeld hahaha) ik heb niks van Urban en dat het nu in Nederland te koop is kan een gevaar worden….

Elinereply
21/05/2015 at 13:21

Ja echt supergoed nieuws. Can’t wait!

Rachelreply
21/05/2015 at 23:28

eindelijk zeg! ik ga sowieso snel bestellen wanneer alles weer is bijgevuld staan nog wel een paar dingen op mijn wishlist!

Simovic-Vuceljic Natasareply
27/05/2015 at 23:03

Ziet er leuk uit! Ik ken het merk niet maar heb er al wel over gehoord en gelezen 🙂 Liefs! x

Leave a reply