Vroege cadeautip II: Becca Champagne Glow Palette

Dit is zo’n cadeau dat je met kerst krijgt en gelijk uit z’n verpakking haalt om het diréct te kunnen gebruiken. Want wie wil er bij kaarslicht niet shinen? Nog beter: vraag het Becca Champagne Glow Palette aan de Sint, dan weet je zeker dat je er met kerst en oud & nieuw op je best uitziet.

Het Champagne Glow Palette is niet nieuw op mijn blog. Ik besteedde er al eens aandacht aan in de vorm van een uitgebreide review. Tikkeltje lui? Misschien wel, maar dit item verdient gewoon een vermelding in het kader van de vroege cadeautips. Want dit wil je hebben.

beccahighlighterpalette3

De ene highlighter is de andere niet, dat bewijst dit palet van Becca. Deze drie kleuren zijn anders dan al mijn andere highlighters en daarmee zeker van toegevoegde waarde. Ja, ook als je al 81 highlighters in je stash hebt. Becca is gewoon supergoed in het maken van geweldige highlighters. En omdat je met dit palet gelijk drie tinten te pakken hebt, is het een must-have die je heel graag wil krijgen in december.

beccahighlighterpalette12

Pearl is perfect voor onder je wenkbrauwen en in je binnenste ooghoek. Ook op je jukbeenderen doet hij het goed; mits je een bleek huidje met een koele ondertoon hebt. Aan Champagne Pop ga ik geen woorden meer vuil maken, dat is een klassieker. Blushed Copper tenslotte gebruik je om te shapen of als blush op de appeltjes van je wangen.

beccahighlighterpalette9

Kortom: Becca Champagne Glow Palette is een hebberigmakend palet dat veelzijdig en multifunctioneel is. Hij laat je stralen en shinen als nooit tevoren. Wel even vragen of Sint of Santa naar het buitenland wil uitwijken, want het palet is voor zover ik weet alleen bij Sephora te koop. Online, dat gelukkig wel. Hij kost $38.

Komt deze topper op jouw verlanglijst?

9 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Yvonnereply
22/10/2016 at 07:11

Ja hoor, gooi ‘m nog maar eens voor mijn neus! Ik twijfel al maanden of ik de Champagne Pop moet kopen en daar kom jij weer met zo’n artikel…
Dit palletje has got it all natuurlijk: dan heb ik toch gewoon geen excuus meer?! Wij doen hier niet meer aan cadeaus voor elkaar dus zal ‘m dan voor mezelf onder de kerstboom moeten leggen 😉

Carlijnreply
22/10/2016 at 11:39
– In reply to: Yvonne

Haha ja sorry… Ik zou ‘m zeker cadeau geven aan jezelf! Heb je verdiend 😉

Yvonnereply
22/10/2016 at 15:22
– In reply to: Carlijn

Het is ongelooflijk maar waar: ik kom er net achter dat wij in de kerstvakantie in Frankrijk in de buurt van een Sephora zijn! Nu maar hopen dat ze dit palette in alle Sephora’s hebben. En als dat zo is…it’s finally mine!!!

*ik stuur jou de rekening Carlijn want ik hou jou verantwoordelijk uiteraard*

Carlijnreply
23/10/2016 at 12:17
– In reply to: Yvonne

Yessss wat goed! Nu is er geen weg meer terug 🙂

Liset – Beautydagboekreply
22/10/2016 at 09:13

Dit is inderdaad een pareltje! De koele kleur zal ik niet zo veel gebruiken, maar de goud- en koperkleurige tinten zijn prachtig. Ik moet zeggen dat deze kleur jou ook geweldig staan. Heel natuurlijk en niet overdreven ‘gemake-upd’ ;).

Femkereply
22/10/2016 at 09:17

Oehlala, deze mag zeker op mijn verlanglijstje hoor! Echt een pareltje :-)!

Sanne Marlijnreply
22/10/2016 at 13:06

Wauw, dit palette is zo prachtig! Ik heb inmiddels al een gigantische highlighter stash, maar net wat jij zegt; de ene highlighter is de andere niet en deze staat zeker nog op mijn verlanglijstje. Bovendien wil ik nu wel eens weten waar die hele hype rondom Champagne Pop vandaan komt, ik heb ‘m nog nooit in het echt getest of gezien. Pearl lijkt mij ook heel erg mooi, hier is NikkieTutorials helemaal fan van. Helaas heb ik binnenkort geen buitenlandtripjes meer op de planning staan maar ik onthoud ‘m zeker voor als ik de volgende keer weer bij Sephora ben.

marleen@burgertrutjesreply
23/10/2016 at 12:32

Wow wat mooi! Maar jij hebt sowieso al een práchtige huid!

priscillareply
04/11/2016 at 15:23

Hebberigmakend, ja dat is het inderdaad! Wat een plaatje <3

Leave a reply