3x nieuwe SENSAI-bodyproducten

Als ik iedereen die het goede antwoord weet op ‘wat is Carlijns favoriete skincaremerk?’ 100 euro zou moeten geven, dan zou ik hartstikke blut zijn. NATUURLIJK is SENSAI mijn favoriete merk. Al jaren! Ik ben zo dol op alle producten die dit merk lanceert. Zal er verder niet al te veel woorden aan vuil maken, straks vinden jullie me nog vervelend worden. Gauw over tot de orde van de dag: de lancering van drie nieuwe bodycareproducten van SENSAI.

sensaibody13

Lichaamsverzorging heeft bij mij niet de hoogste prioriteit. Ik smeer me af en toe in met een bodylotion of –olie, maar dat is het wel. Als ik oudere dames met een gerimpeld decolleté zie en dito handen, zeg ik vaak tegen mezelf dat ik toch echt meer moet gaan smeren. Het liefst met specifieke verzorging voor die zones. Gelukkig heeft SENSAI nu drie nieuwe producten in het assortiment voor een lijf dat je eruit laat zien alsof je 22 bent. Of nou ja… niet helemaal natuurlijk, maar ze helpen je wel een aardig handje.

SENSAI Throat and Bust Lifting Effect

sensaibody3
Een echte boezemvriend (haha): deze luchtige gelcrème voor hals, borst en decolleté. De Throat and Bust Lifting Effect stimuleert de vetverbranding, verstevigt het huidweefsel en zorgt voor een strakker silhouet van de hals.

sensaibody10 sensaibody9

Op een perspresentatie van dit product werd door Jaqueline van SENSAI gedemonstreerd hoe je de Throat and Bust Lifting Effect hoort aan te brengen. Je werkt van de hals naar de borsten toe, waarbij je de borst ook echt meeneemt. De meeste crèmes zijn alleen bedoeld voor het decolleté, maar Throat and Bust Lifting Effect is juist ook gemaakt voor de boobies. Het is het beste om druk uit te oefenen, dat je de crème in de huid drukt en strijkt. Omdat de crème lekker licht en gelachtig is, trekt hij snel in en kun je gelijk je kleren aantrekken. Daar is over nagedacht!

sensaibody11

Een flacon van 100 ml kost €118

SENSAI Body Firming Emulsion

sensaibody2
Mijn lichaam is niet meer wat het geweest is nu ik moeder ben. In de laatste drie weken van mijn zwangerschap stak striae de kop op en ook heb ik nog steeds een flubberrandje onderaan mijn buik hangen. SENSAI Body Firming Emulsion tot the rescue! Deze fluideachtige bodyemulsie is een echt anti-aging product: het stimuleert collageenvorming (wat afneemt zodra je ouder wordt) en versterkt en verstevigt daardoor de lichaamscontouren. Daarnaast vermindert het zwellingen en gaat het vochtophoping tegen. De zijdezachte textuur verzorgt tot in de diepe lagen van de huid en trekt direct in zonder resten achter te laten.

sensaibody8

De Body Firming Emulsion zit in een handige pompflacon die gemakkelijk doseert.

Een flacon van 200 ml kost €102

SENSAI Intensive Hand Treatment

sensaibody4
Het woord ‘handcrème’ zou dit product tekort doen. Dit is een echte treatment voor de handen, eigenlijk meer een masker. Natuurlijk kun je het als handcrème gebruiken, maar voor wie meer wil, heeft SENSAI speciale handschoentjes ontwikkeld die samengaan met de Intensive Hand Treatment.

sensaibody5 sensaibody6 sensaibody7

Deze Treatment Gloves zijn gemaakt met keramisch weefsel, wat ervoor zorgt dat de Hand Treatment nog beter kan intrekken en zijn werk kan doen. Het makkelijkste is natuurlijk om dit voor het slapen gaan te doen, wanneer je even 8 (of 5… hoi, ja ik) uurtjes ongestoord kan liggen. De Intensive Hand Treatment van SENSAI ruikt superlekker en is letterlijk zijdezacht. Ik vind het alleen een gemiste kans dat SENSAI dit product in maart lanceert, nu het weer warmer wordt. Ik zou hier juist in de wintermaanden behoefte aan hebben.

sensaibody12

Een tube van 100 ml kost €94. De handschoentjes worden los verkocht voor €18,30.

Alle bovengenoemde SENSAI-lichaamsproducten worden verkocht vanaf maart. Je vindt SENSAI onder andere bij Douglas en op douglas.nl.

Wat voor lichaamsverzorging gebruik jij?

Carlijn Biesemaat Copy & Beauty

7 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Femkereply
14/03/2016 at 07:14

De prijzen doen gewoon pijn maar wat klinken de producten goed zeg. De vormgeving is ook nog eens prachtig :-)!

Liset – Beautydagboekreply
14/03/2016 at 09:16

Oeh, vooral de firming lotion klinkt goed! Jammer dat het zo prijzig is, want daarom past het niet zo binnen mijn budget. Anders was het inslaan geweest :).

Sanner Marlijnreply
14/03/2016 at 10:23

Die Body Firming Lotion lijkt mij wel wat! Ik ben ook nooit zo van de bodyproducten, maar van die high-end smeersels die je een instant luxe gevoel geven vind ik wel het overwegen waard. Al is die prijs me wel echt een doorn in het oog.. Wel leuk om zoiets voor je verjaardag te vragen, of een douglasbon voor te gebruiken ofzo. Wat zie je er mooi uit op die foto trouwens!

Nesrinreply
14/03/2016 at 13:12
– In reply to: Sanner Marlijn

Liefde voor jouw foto’s! Ehm als ik die gerimpelde decolletés en zie dito handen dan begin ik mij spontaan in te smeren, ik vind het verschrikkelijk en hoop hier zelf geen last van te krijgen later.

Fijne review weer vooral de firming lotion spreekt mij aan.

Delphinereply
14/03/2016 at 13:55

I don’t know about you, but my body looks 22 … haha, ik moest hier even aan denken. Ik smeer voornamelijk body lotion of dikke body cream maar helaas is dat ook niet zo vaak als ik eigenlijk zou moeten… Die prijs zou mij inderdaad ook tegenhouden ondanks dat het prachtige producten zijn.

Melikereply
14/03/2016 at 15:06

Wat een mooie producten! Ik heb sensai nog nooit geprobeerd, je hebt me zeker overtuigd;)

Mieke | Mieksmindreply
14/03/2016 at 22:13

Wat een prachtige producten, super vormgeving en het klinkt echt als heerlijke verwennerij voor je lichaam. Alleen helaas niet voor de portemonnee, dat kan ik er helaas niet aan uitgeven. Fijn artikel, duidelijke foto’s!

Leave a reply