Beautynieuws: Lancôme Energie de Vie, skincare voor de vermoeide mamahuid

Moeders hebben het druk. Moeders doen de hele dag niets anders dan multitasken. Moeders slapen weinig. En dus: moeders zien er niet altijd zo florissant uit. Vervang in dit geval ‘moeders’ voor ‘Carlijn’ en je snapt dat ik mijn uitkomst zie in de nieuwe lijn van Lancôme: Énergie de Vie. Vandaag vertel ik er wat meer over.

lancomeenergiedevie3
Eerst even wat Lancôme zelf over Énergie de Vie zegt, niet onbelangrijk:

Energie de Vie maakt een simpele, zeer effectieve beautyroutine mogelijk. Het voedende, sterk geconcentreerde vocht zorgt samen met de energie-opwekkende anti-oxidantrijke actieve ingredienten voor een frisse, levendige huid die straalt van gezondheid.

Klinkt goed, niet?!

lancomeenergiedevie2
De Énergie de Vie-lijn bestaat uit drie producten:

  • De smoothing & plumping Pearly Lotion. Deze frisse lotion bevat transparante pareldeeltjes. Op de huid ervaar je het gevoel van een voedende olie, en in combinatie met de frisheid van water zorgt de Pearly Lotion voor een energieke splash.
  • De smoothing & glow boosting Liquid Care. Dit is een alles-in-één huidverzorgingsproduct: zo fris als een lotion, zo geconcentreerd
    als een serum en zo hydraterend als een Lancôme-crème.
  • Het overnight recovery Sleeping Mask. Een verkwikkend nachtmasker dat op de huid de temperatuur van 1,8 graden Celsius krijgt, voor een intens verfrissend gevoel.

Ik zal in dit artikel niet al te diep ingaan op ingrediënten en de werking van de producten, het is immers een kort nieuwtje dat ik je breng. Wat ik wel kan zeggen, is dat dit weleens dé oplossing zou kunnen zijn voor alle tekenen van vermoeidheid. We weten allemaal dat slaapgebrek en stress de huid geen goed doet. Énergie de Vie geeft de huid die rust die het nodig heeft en vult tekorten aan. 3/4 van de 109 testpersonen geeft aan dat haar huid de tekenen van een zware nacht niet meer laat zien. Da’s toch niet niks!

lancomeenergiedevie1
Ik word in ieder geval heel erg enthousiast van Lancôme Énergie de Vie. De visuals zijn om je vingers bij af te likken; ik krijg echt een gevoel van frisheid. Fijn is ook dat deze producten zijn ingedeeld in de categorie ‘liquid care’, wat inhoudt dat ze hoog scoren op hydratatie en dat water en vocht een grote rol spelen in deze producten. Yes, ik wil dit heel graag en snel proberen!

Dan nog even de prijzen:

Liquid Care 50ml €60,50
Pearly Lotion 50ml € 60,50
Sleeping Mask 75ml €69,00

Lancôme Énergie de Vie is vanaf nu te shoppen bij de luxere parfumerie.

Is Énergie de Vie iets voor jou?

Carlijn Biesemaat Copy & Beauty

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Elinereply
04/06/2016 at 16:06

Klinkt erg goed en zeker iets wat deze mama wel kan gebruiken! Ik ben sowieso op zoek naar een nieuw serum en dagcrème en deze gaat zeker op mijn lijstje van potentiële kanshebbers.

Nesrinreply
05/06/2016 at 22:34

Dit ziet er heel aantrekkelijk uit, wat prachtige groene kleur. Het klinkt zeker goed.Please welcome in my life. Ik wil hier wat testers van scoren 😉

Leave a reply