Cadeautip VIII: Thierry Mugler Alien Divine Ornamentation

Als een geur die ik lekker vind wordt gelanceerd als limited edition, dan weet ik dat ik er als de kippen bij moet zijn. Thierry Mugler Alien Divine Ornamentation is daar een voorbeeld van. Als je van Alien houdt, moet je deze variant zeker op je wish list zetten. Waarom vertel ik je vandaag.

alienmuglercadeautip3

Voor de duidelijkheid: de flacon van Mugler Alien Divine Ornamentation is limited edition, de geur zelf is hetzelfde als het origineel. Een slimme zet, want ik weet dat er heel veel liefhebbers zijn van Thierry Mugler Alien. Voor de feestdagen is zo’n blikvanger als flacon natuurlijk geweldig om te krijgen.

alienmuglercadeautip4

Wat de flacon speciaal maakt, is het 17- en 18-karaats (echte!) bladgoud dat is toegevoegd aan het flesje. Wat luxe hè? Ik vind de flacon echt een plaatje om te zien zo. Misstaat niet op mijn make-upkastje! Ook fijn: de flacon is navulbaar.

alienmuglercadeautip5

Ben je niet bekend met Alien van Thierry Mugler? Dit zijn een paar van de aanwezige noten: mandarijn, vanille, oranjebloesem, jasmijn en witte amber. De combinatie van warme amber en sterke jasmijn maken dit een heel sensueel parfum dat tegelijkertijd ook stoer is. Ik vind ‘m lekker, maar voor mij is Alien geen alledaagse geur. Daar vind ik ‘m te uitgesproken en aanwezig voor. Ik hou voor overdag van wat frissere geuren, en dit is absoluut geen fris parfum.

Maar… voor de feestdagen is dit dus een schot in de roos. Met kerst en oud & nieuw wil ik wat opvallender ruiken en dan kan Alien prima. Het luxe gevoel dat deze flacon met bladgoud me geeft, past dan ook weer bij die tijd van het jaar.

alienmuglercadeautip2

Op je verlanglijstje zetten als je houdt van Alien en een sucker bent voor verpakkingen. Overslaan als je niet van zwoele, zwaardere parfums houdt.

Thierry Mugler Alien Divine Ornamentation is verkrijgbaar in een navulbare flacon van 60 ml en hij kost €95. Je shopt ‘m bij de betere parfumerie.

Wat vind jij van deze bijzondere flacon?

4 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Femkereply
03/12/2016 at 08:51

Ik vind de vormgeving wel tof gedaan, die zou wel opvallen tussen al mijn andere geurtjes hoor!

Nancyreply
03/12/2016 at 10:24

Dat is mijn lievelings geur! Ik vind m echt ongelooflijk lekker. Ik had altijd maar twee geurtjes, al jaren, maar deze is er nu altijd bij! Had je mijn winaktie al gezien?

Yvonnereply
03/12/2016 at 11:04

Ik dacht altijd dat ik deze helemaal niet lekker vond maar 2 weken geleden kreeg ik hier een monstertje van, probeerde het toch nog eens….én het viel me hartstikke mee! Blijkbaar kunnen ook je smaak in geur veranderen met de jaren. Maar ik zou ‘m niet kopen, dat gaat weer wat te ver 😉

Yvonnereply
03/12/2016 at 11:05

Kunnen?? Kan. Sorry, net wakker!

Leave a reply