Vroege cadeautip I: SENSAI The Silk Giftset

Het is midden oktober. Sinterklaas is nog lang niet in het land, de tijd om de kerstboom op te tuigen nog lang niet aangebroken. Maar… je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het aanleggen van een decemberverlanglijstje. De komende maanden deel ik een aantal cadeautips met je. Dit zijn deels mijn eigen favorieten, deels (nieuwe) producten die bij mij binnen zijn gekomen. Kijk mee en watertand erop los (en vergeet ze dus niet op je lijstje te zetten!).

sensaithesilkgiftset1

Ik trap af met een heerlijk luxe giftset van mijn immer favoriete SENSAI. Dit geweldige merk heeft vorig jaar haar eerste geur gelanceerd; The Silk. Ik schreef er al eens eerder een review over.

Wie geen zin heeft om mijn review erbij te pakken, hier even een passage uit het artikel. Zo krijg je een beetje een idee met wat voor geur je te maken hebt.

Wat je als eerste ruikt, zijn roze peper, bergamot, viooltjes en peer. Inderdaad fris, zoals ik dacht. De warmere noten die daarna komen, zijn te danken aan amber, lelietje-van-dalen, pioenroos en orchidee. Nog wat later, ik denk bij mij na zo’n tien minuten, doet de geur nóg zwoeler aan. Ik ruik (of eigenlijk: ik lees in de omschrijving) muskus en tonkabonen. Ik vind het bijzonder dat de geur in nog geen kwartier zich zo ontwikkelt. Van fruitig naar warm en daarna zwoel en sexy. Door de temperatuur van de huid worden deze geuren allemaal versmolten, wat dat bijzondere effect geeft.

sensaithesilkgiftset3

SENSAI heeft zich speciaal voor de aankomende feestdagen gebogen over een speciale giftset die The Silk nog beter tot zijn recht doet komen. Voor de decembermaand kun je nu de limited edition set met daarin de eau de parfum of eau de toilette (50 ml) + een purse spray shoppen. In de set vind je dus de reguliere flacon (die al een feestje op zich is om te krijgen) en een klein flaconnetje van 13 ml die je makkelijk kunt meenemen in je tas. Leuk bedacht! En ook origineler dan een fles bodylotion die matcht met de geur, zoals je al zo vaak ziet. Niet dat ik het erg had gevonden hier een bodylotion van te hebben, maar toch…

sensaithesilkgiftset4

SENSAI The Silk Giftset zit in een mooie, chique geschenkdoos en is daardoor perfect om te geven. Bij Douglas is-ie inmiddels te koop. De set met de eau de toilette kost €92,67, de set met eau de parfum kost €112,53. Niet goedkoop, ik weet het, maar kijk vooral de kerstman even lief aan 🙂

De komende weken vind je in het kader van ‘vroege cadeautips’ nog meer fijne items voor op je verlanglijstje op mijn blog, stay tuned!

Ben jij al bezig met het samenstellen van je wishlist?

8 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Yvonnereply
13/10/2016 at 19:02

Ik vind het moeilijk met geuren en reviews. Ik merk dat jij houdt van fris, bloemig en zwoel. Dat is waar ik meestal niet van houdt. Zo heb ik laatst Chanel Eau Fraîche geprobeerd en die paste helemaal niet bij mij. Veel te fris! Dit klinkt alsof ik één of andere onfrisse zwerver ben haha!
Ik heb onlangs 5 samples besteld bij Skins, 3 van Juliette Has a Gun en twee van Floris. Sirena van Floris zou jou denk ik wel bevallen want die was te fris en bloemig voor mij, maar 1962 van Floris (uniseks) vind ik dan weer heerlijk. De drie van Juliette vond ik allemaal lekker.

Carlijnreply
13/10/2016 at 20:22
– In reply to: Yvonne

Dan klinkt het alsof jij van de iets kruidigere geuren bent, klopt dat? Grappig dat Chance Eau Fraiche niks voor je was. Niets zo persoonlijk als een geurtje, blijkt maar weer 🙂

Yvonnereply
13/10/2016 at 20:30
– In reply to: Carlijn

Ja geurtjes zijn heel persoonlijk inderdaad! En ik kan een geurtje bij jou heerlijk en het vervolgens bij mij afschuwelijk vinden ruiken.
Ik denk inderdaad dat ik meer van de kruidige geuren ben. Kruidig, hout, musk. Maar ik heb er geen verstand van hoor…Ik vind mijn DKNY (grote, hoge fles) ook al jaren lakker. Verveelt nooit. En Narciso Rodriguez. Ohhhh…my big love 🙂

Yvonnereply
13/10/2016 at 20:31
– In reply to: Yvonne

Lakker?! Ja ik ga lekker vandaag…lijk wel van het Gooi haha!

Carlijn
13/10/2016 at 20:32
– In reply to: Yvonne

Lekkah bezag jij 😉

Yvonnereply
13/10/2016 at 19:03

Waar ik meestal niet van houd…. zonder “t” natuurlijk….

Yvonnereply
14/10/2016 at 19:41

Ik moet dit nog even kwijt: draag vandaag Gentlewoman van Juliette Has a Gun….en die is lekker!!!!!
Ik vind het moeilijk om parfums te beschrijven maar ik blijf maar aan m’n arm en sjaal ruiken de hele dag..
Had deze als sample besteld bij Skins, wat echt een aanrader is (5 stuks voor €15).

Carlijnreply
14/10/2016 at 22:08
– In reply to: Yvonne

O echt? Dank je voor de tip! Heb al zoveel goeds gelezen over Juliette Has A Gun. Nog nooit geprobeerd. Die samples bij Skins is wel een goede, ga ik ook eens doen.

Leave a reply