Happy new year!

Nieuw jaar, veel nieuwe kansen en… m’n blog nieuw leven inblazen. Wegens omstandigheden is het hier een paar maanden stil geweest, maar nu de kalender op 2015 staat, zit ik vol nieuwe energie, frisse moed en héél véél ideeën. En ik breng je gelijk een persoonlijk nieuwtje. Kom maar op, nieuw jaar!

happynewyear1

Extince zei het in 1999 al: schone lei, schone schone lei. Da’s precies hoe ik dit jaar begin. Het lijkt een beetje alsof ik een goed voornemen te pakken heb met mijn plan weer te gaan bloggen, maar ik zie januari vooral als een maand om hetgeen ik zo graag doe weer op te pakken: schrijven, schrijven en nog veel meer schrijven. Mijn vingers jeuken! De excitement die ik in de zomer van 2014 voelde (toen ik besloot mijn passie voor beauty en journalistieke achtergrond te combineren op deze site) is weer dubbel en dwars terug en daar word ik blij van. Er liggen stapels oogschaduwpaletjes, een handvol blushes en een reeks nieuwe serums en moisturizers klaar om op de foto gezet te worden en waarbij ik sta te popelen erover te schrijven. Ja, je merkt: Ik. Heb. Er. Zin. In.

Maar… 2015 is vooral ook een jaar waarin me heel veel moois en spannends staat te wachten. Keer twee. Ik ben namelijk zwanger. Van een tweeling! Aaaahhhh! Ik kan momenteel bijna aan niets anders meer denken. Ik sta ermee op en ga ermee slapen. En dan niet alleen met die groter wordende buik (duh), maar vooral ook met een hoofd vol gedachten en verlangens. Op 1 juli ben ik uitgerekend, dus ik heb nog even om me op alles voor te bereiden. Tot die tijd zal ik jullie natuurlijk op de hoogte houden.

Hier alvast de allereerste babybuik-selfie. Many more to come  😉

happynewyear2

Ik hoop dat 2015 jullie heel veel moois en fijns brengt. Happy new year!

Share your thoughts