Mijn beauty birthday wish list

Omdat ik morgen jarig ben, leek het mij leuk jullie vandaag mijn beauty birthday wist list te laten zien: een lijstje met beauty items die ik al langere (of kortere) tijd wil aanschaffen, maar nog steeds niet in mijn bezit zijn. Bij het samenstellen van mijn beautylijstje ging mijn hart gelijk sneller kloppen. Ik ga trouwens echt niet alles kopen of krijgen, je mag af en toe best een beetje dromen, toch?  😉

guerlainlingeriedepeau

Helemaal bovenaan mijn lijstje staat een BB Cream die ik al lááááng op het oog heb: de Lingerie de Peau Beauty Booster van Guerlain. Deze BB Cream heb ik al op zoveel blogs voorbij zien komen, en telkens word ik weer lekker gemaakt. Het effect is heel dekkend en toch glowy. Sowieso heb ik een zwak voor foundation en BB Creams, ik kan er niet genoeg van hebben. Waarom ik ‘m nog niet heb gekocht? Hmm ja, omdat ik toch telkens twijfel of ik ‘m wel nodig heb. Het antwoord daarop weet ik al 😉

mariobadescuvitamincserum

Ik was vastbesloten een flesje mee terug te nemen uit New York, toen ik daar vorige maand was. Het is er alleen niet van gekomen. Balen! Dit Vitamine C Serum van Mario Badescu staat al een poosje hoog op mijn lijstje omdat het een wonderserum schijnt te zijn tegen onzuiverheden en pukkeltjes. Sowieso kan vitamine C geen kwaad natuurlijk, je huid wordt er gladder en stralender van. Wanneer ik ‘m nu ga aanschaffen, weet ik niet. Heb eerst een hele rits andere serums op te maken.

urbandecaynakedbascis1urbandecaynakedbascis2Herken je de kleurtjes? Yes, dit is het Naked Basics-palet van Urban Decay. Een must-have volgens velen, maar ik heb ‘m dus nog niet. Op zich zijn de kleurtjes geen aanvulling op wat ik al in mijn stash heb, maar de pigmentatie is zo ontzettend goed dat ik toch het gevoel heb iets te missen als ik dit palet niet heb. Op het lijstje ermee dus!

lancastersolidicapri1 lancastersolidicapri2

De zomergeuren van Lancaster vallen ieder jaar in de smaak bij me. Ze zijn fris, fruitig en echt perfect voor de zomer. Fijn vind ik ook dat je deze special editions in de zon kunt dragen, je krijgt er geen witte vlekken van. De geur van dit jaar heet Sole di Capri, en hoewel ik ‘m nog niet heb geroken, weet ik zeker dat ik ook van deze heel erg blij zal worden.

philosophypeel1

Jaaaa the microdelivery peel van philosophy! Ik maakte ‘m een poos geleden op en sindsdien heb ik de tweedelige exfoliant niet meer bij gekocht. Moet eerlijk bekennen dat ik ‘m niet eens zo erg miste, tot een paar weken geleden terug. Ineens had ik weer heel erg de behoefte om te exfoliëren met deze topper. De micro-kristallen uit het potje in combinatie met de activerende gel met salicylzuur zorgen ervoor dat je huid gladder dan glad wordt. Ik ben toch wel heel erg gek op dit product en dus staat-ie nu weer op mijn wish list.

benefitbenetint

Ik denk dat Benetint van Benefit het item is dat het langst op mijn lijstje staat. Al zeker twee jaar geleden maakte ik kennis met deze lip & cheek stain. Ik was op slag verliefd. Vloeibare blushes vind ik sowieso wat hebben, het is net even anders dan een poederblush. De stain is heel erg gepigmenteerd en kan naast de wangen ook op de lippen worden aangebracht. En… hij gaat maanden, als het al niet jaren is, mee.

cliniquebeyondperfect1

Nieuw van Clinique is de Beyond Perfecting Foundation + Concealer. Ik heb geen idee of dit wat is, maar de verpakking en de beloofde resultaten spreken me heel erg aan. Zoals ik al zei heb ik een zwak voor foundations, en als er dan ook nog een ‘ingebouwde’ concealer in zit, ben ik helemaal om. Ik wil deze!

sensairelaxingmask

Tot slot op mijn toch best wel bescheiden lijstje: een masker van mijn favoriete skincaremerk SENSAI. Dit 10 Minutes Relaxing Mask bevat zijde-extracten en maakt je huid heerlijk zacht. Ik heb van SENSAI al het Peeling Mask, maar die is echt bedoeld om dode huidcellen te verwijderen. Als ik net geexfolieerd heb, zou ik eerder voor het 10 Minutes Relaxing Mask gaan. Ik heb geen reviews gelezen, maar SENSAI kan toch nooit iets fout doen bij me, dus deze gaat blind op het lijstje.

Dit was mijn beauty birthday wist list! Vast een beetje laat voor vrienden en familie, maar wie weet wat er morgen en dit weekend op me ligt te wachten… 😉

Bronnen images: Benefit.com, UrbanDecay.com, Sephora.com, Cosmania.nl, Sensai-cosmetics.com.

7 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Iris | Todayslipstickreply
02/04/2015 at 07:23

Wat een prachtige producten heb je op je wishlist staan! Ik heb het UD Naked Basics 2 en gebruik hem echt élke dag! De microdelivery peel van philosophy zou ik ook graag een keer willen proberen en staat ook zeker op mijn wishlist.
Liefs, Iris

Carlijnreply
02/04/2015 at 13:28
– In reply to: Iris | Todayslipstick

Zeker proberen, Iris! De microdelivery peel is elke cent waard. Ben benieuwd wat je ervan zult vinden.

Nesrinreply
02/04/2015 at 11:22

Jij hebt mij weten te prikkelen voor de BB cream van Guerlain. Ik vind het altijd gaaf als iemand enthousiast over een product spreekt 😉 dan ga ik op onderzoek uit.
Mooie wish list verder.

Carlijnreply
02/04/2015 at 13:29
– In reply to: Nesrin

Wat leuk 🙂 Grote kans dat jij ‘m dan eerder in bezit hebt, ik ben een enorme twijfelaar!

Cindy | Life meets Beautyreply
02/04/2015 at 12:18

Daar staan mooie producten op! Ik hoop voor je dat je ze allemaal krijgt! 😉 Ik ben ook ontzettend benieuwd naar de foundation van Clinique en volgens mij moet ik dat masker van Sensai ook hebben!

Lifesaboutreply
03/04/2015 at 19:12

Jouw wishlist spreekt mij heel erg aan, deze had ik zo kunnen maken! Dromen is inderdaad heerlijk 😉

Carlijnreply
03/04/2015 at 20:46
– In reply to: Lifesabout

Wat leuk en toevallig. Hebben we dezelfde smaak dus!

Leave a reply