Portfolio

rEDACTIONEEL

bEAUTY EDITOR SANTÉ

Sinds vijf jaar verzorg ik beautyartikelen en -rubrieken voor tijdschrift Santé. Van informatieve artikelen over beautyproducten tot how to’s en van persoonlijke verhalen tot shoppingpagina’s met de mooiste make-up en verzorgingsproducten: ik maak ze maandelijks met veel plezier en toewijding. Blader hiernaast door een selectie van mijn producties. 

COMMERCIEEL

BEAUTY COPYWRITING

Behalve als journalist werk ik als commercieel tekstschrijver. Door beautysalons, cosmeticamerken en klinieken word ik ingezet om websiteteksten te schrijven, de nieuwsbrief te verzorgen, social posts te maken en blogartikelen te schrijven. Ook werk ik als copywriter voor PR-bureaus en webshops, waaronder ICI PARIS XL.

“Je bent een heel fijne, lieve en vooral deskundige journalist om mee samen te werken. Je bent altijd zeer attent en weet precies de goede producten te kiezen voor je artikelen. Ik word blij van je mailtjes en als de nieuwe Santé weer in de winkel ligt, lees ik graag al het moois dat je over (green) beauty schrijft!”

Lianne van SKNZ

“Deze tekst laat zien dat Carlijn een professional is.”

Alice van Kosmetiek

“Wederom helemaal top. Ik heb bijna het idee dat je een collega bent :-)”

Volkan van Betan Clinics

“Ik was aangenaam verrast. Had wel wat van je verwacht, maar je bent gelijk tot de kern doorgedrongen. Mooi!”

Jordy van Organic Products

“Carlijn werkt snel en kan erg goed omgaan met de gegeven deadlines. Ze houdt ook bij heel specifieke thema’s de juiste toon aan; gecompliceerde Engelse tekst kan ze in razend tempo omzetten naar helder en aantrekkelijk Nederlands. Daarbij staat ze open voor feedback. Ik werk graag samen met Carlijn!”

Amadea van LUSH

mijn klanten

Contact

info@carlijnbiesemaat.nl
06 29 56 81 20

Let’s get social