Carlijn loves: Clinique-giftset met miniaturen

Ken je die acties van Ici Paris, Douglas en de Bijenkorf? Besteed zoveel euro aan producten van merk X en je ontvangt er een giftset met miniaturen bij. Nou, ik ben er dol op! Afgelopen maand bestelde ik bij de Bijenkorf voor minimaal 55 euro aan Clinique-producten en daarbij ontving ik deze te leuke giftset met miniaturen. Wat erin zit, laat ik je vandaag zien.

cliniquegiftset11

De sets die Clinique weggeeft bij haar producten, verschillen heel vaak. Over het algemeen zitten er altijd een paar skincareproducten in en wat make-upjes. Zo ook bij de set die ik ontving. Dit schattige toilettasje bevat Liquid Facial Soap Mild (30 ml), DDML (30 ml), Moisture Surge Moisturizer (15 ml), een Chubby Eye Stick (kleur 02 Lots O’Latte), High Impact Mascara (3,5 ml) en Longlast Soft Matte Lipstick (kleur Matte Magenta). Of de kleuren van de lipstick en de Chubby Stick in elke set hetzelfde zijn, weet ik niet, maar ik ben in ieder geval dik tevreden met mijn kleurtjes.

cliniquegiftset10

De Liquid Facial Soap Mild is een reinigingsgel die onderdeel is van het driestappensysteem van Clinique. Deze milde reiniger gebruik ik zelf al een hele poos. Het was denk ik het eerste (soort van) high end verzorgingsproduct dat ik ooit kocht. Ik heb heel wat flacons versleten! Toevallig kreeg ik ‘m laatst weer, na de reiniger al zeker een jaar niet gebruikt te hebben. Hij blijft toch fijn hoor. Mijn huid voelt na afloop altijd superschoon.

cliniquegiftset9

De derde stap uit het driestappensysteem van Clinique is de DDML. Deze stap heb ik nooit prettig gevonden. De lotion is te plakkerig naar mijn mening. Helaas zal deze dus ongebruikt in de kast blijven staan.

cliniquegiftset2

Wél weer een heel fijn Clinique-product: de Moisture Surge. Deze gelcrème voor de dorstige huid is lekker luchtig en toch voedend. Ik heb ‘m weleens eerder gehad als sample en toen was ik er heel tevreden over. Heb nooit een grote pot aangeschaft, daarvoor heb ik te veel andere favorieten.

cliniquegiftset6 cliniquegiftset5

Dan de make-upjes uit dit setje. Dit is de High Impact Mascara, een mascara die ik ooit al eens als fullsize in mijn stash had. Ik vind dit een prima mascara; niet heel bijzonder, maar ook echt niet slecht. Hij doet wat-ie moet doen, namelijk mijn wimpers volume en lengte geven. Met 3,5 ml kun je langer doen dan je zult denken. Ik schat zo in dat ik hier zeker wel een maand mee vooruit kan.

cliniquegiftset8 cliniquegiftset4 cliniquegiftset3

Jaaa de Chubby Sticks! Ik ben fan van de Chubby Stick voor lippen en wangen, daar heb ik er allebei een paar van in mijn verzameling. De Chubby Stick for Eyes is nieuw voor me. In mijn setje zit een bruin-brons tint, genaamd Lots O’Latte. Van het pigment ben ik redelijk onder de indruk als ik ‘m swatch op mijn hand, maar op mijn ogen werkt het helaas iets minder. Er komt weinig kleur van af en sowieso vind ik het aanbrengen niet erg prettig. Je kunt helemaal niet zo precies werken met zo’n dik potlood op je oogleden. Nee, doe mij maar oogschaduw uit een doosje, aangebracht met een kwast.

cliniquegiftset7

Deze had ik nog niet in mijn verzameling, een goede fuchsiakleurige lipstick. Ik heb wel een andere lipstick van Clinique in een heel felroze tint, maar dat is ‘m niet helemaal voor me. Deze uit de Soft Matte-reeks vind ik wél erg fijn. Hij glijdt als boter over mijn lippen en voelt heel prettig aan. Zelfs na een uur heb ik nog het idee dat er iets op mijn lippen zit, zo zacht.

cliniquegiftset1

Hier zie je de lipstick, de Chubby Stick en ook draag ik de High Impact Mascara.

De strekking van deze blogpost? Gewoon lekker veel geld uitgeven aan je favoriete merk, want zo’n setje is dus écht de moeite waard. Ik ga dit exemplaar bewaren voor januari, als ik op vakantie ga naar Kuala Lumpur. Qua inhoud blijf je onder de 100 ml met deze producten, dus de hele set kan mee het vliegtuig in. Ik was op de airport en in het vliegtuig mijn gezicht altijd en smeer me daarna ook in vanwege de droge lucht in de cabine. De Liquid Facial Soap en Moisture Surge zijn hiervoor ideaal.

O en wat helemaal niets met Clinique te maken heeft, maar wel met dit artikel: ik weet niet of het is opgevallen, maar ik baal onwijs van de foto’s in deze post. Het was heel grauw en regenachtig toen ik ze maakte, waardoor ik mijn camera-instellingen heb moeten aanpassen en er nu veel meer ruis in de beelden zit. Heb getwijfeld om het hele artikel weg te gooien, maar vond dat toch wel zonde. Volgende keer weer betere foto’s, sorry!

Ben jij ook een sucker voor dit soort setjes?

Carlijn Biesemaat Copy & Beauty

8 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Sanner Marlijnreply
23/11/2015 at 09:37

Balen he van dit weer, is inderdaad een ramp met foto’s maken. Ik ben ook uren aan het pielen met mijn instellingen en ben vaak 300 foto’s verder voordat ik tevreden ben met het resultaat. Maar goed, over de producten: die chubby stick voor op de ogen vind ik erg leuk, ik heb zoiets van Bobbi Brown en ik vind dat een waanzinnig fijne stick als basis voor oogschaduw. Die fuchsiakleur staat jou ook mooi. Ik vind de lipstickhuls van Clinique wel een beetje goedkoop ogen zo met dat lichtgroen. Ik houd wat meer van glanzend goud of zwart. Maar ach, dat zijn details. Wat leuk dat je naar Kuala Lumpur gaat!

Jeapiebelreply
23/11/2015 at 10:37

Clinique Moisture Surge ben ik nu ook aan het uitproberen. Ik ben ook best tevreden mee. Maar ik zoek nog steeds voor iets, wat het nog beter kan. En de kleine set is zeker makkelijk om in het vliegtuig of op reis mee te nemen. Over de foto betreft heb ik niet eens opgelet.

saskiareply
23/11/2015 at 12:15

De lipstickkleur vind ik heel erg gaaf en mooi! Leuk al die mini’s. Altijd handig om op die manier verschillende producten uit te proberen.

Lindsey Beljaarsreply
23/11/2015 at 15:16

Ben altijd dol op mini’s! Heb zelf ook een keer een minipakket van Clinique ontvangen incl. lipstick. Zo leuk! En fotograferen is inderdaad drama nu met dit licht, loop er ook enorm mee te pielen! Hihi je bent dus niet de enige 😉

Nesrinreply
23/11/2015 at 17:33

Ik vind de Chubby Stick en lipstick erg mooi en het staat je super. Over de foto’s are you freakin kidding me? Ik vind de foto’s mooi en het was mij niet opgevallen als jij er niets over had gezegd.

Annelies Verdienerreply
23/11/2015 at 18:28

De gratis gifts vind ik altijd zo leuk om de producten eens uit te proberen. Maar vaak blijft het daar niet bij en koop ik de grotere varianten er later bij. Niet heel goed voor mijn portemonnee maar wel voor mijn huid 😉
<3 Clinique en vooral de De Chubby Stick voor je ogen

Liset – Beautydagboekreply
23/11/2015 at 18:53

Weet je dat ik zelfs bij de laatste foto (van je gezicht) dacht “Wat maakt ze toch mooie gezichtsfoto’s, dat lukt mij nou echt niet!”. Het was me dus niet opgevallen, haha. Zo’n setje lijkt met trouwens fijn, lekker voor een weekendje weg. Altijd handig!

Floorreply
24/11/2015 at 23:25

De foto’s zien er prima uit hoor! Ik ben heel trouw aan een kleine selectie merken en Clinique is er een van. Ik gebruik alles wat je hier beschrijft en ben nog steeds erg tevreden.

Leave a reply