Review: Kiehl’s Actively Correcting & Beautifying BB Cream

Ken je dat? Dat je van sommige items een back-up móet hebben, gewoon omdat je niet zonder wil komen zitten? Ik heb dat met een BB Cream van Kiehl’s, de Actively Correcting & Beautifying BB Cream. Gek genoeg had ik er nog nooit een review over geschreven. Tot nu!

kiehlsbbcream7

De Actively Correcting & Beautifying BB Cream van Kiehl’s is zo’n BB Cream waar alles geweldig aan is. Hij dekt goed, heeft een prettige textuur, bevat huidverzorgende ingrediënten, heeft SPF 50, is verkrijgbaar in een kleur die perfect bij mijn huidskleur past (ik heb de tint Natural) en is niet al te duur. What’s not to like?!

kiehlsbbcream6

De BB Cream van Kiehl’s breng ik altijd aan met mijn stippling brush van MAC. Ik gebruik sinds een aantal maanden vrijwel altijd de Face Expert Brush van Real Techniques, maar ik heb ontdekt dat ik de dekking van de Actively Correcting & Beautifying BB Cream mooier vind als ik ‘m aanbreng met de stippling brush. De BB Cream geeft geen volledige dekking. Het resultaat is heel natuurlijk en glowy, doordat de Actively Correcting & Beautifying BB Cream niet helemaal mat is. De dekking is licht glanzend, wat ik erg mooi vind.

kiehlsbbcream2

Ik breng een hoeveelheid ter grootte van een erwt aan op mijn vingertop en verdeel dit over mijn voorhoofd, wangen, kin en neus. Met de stippling brush ga ik de BB Cream verdelen.

kiehlsbbcream3

De BB Cream van Kiehl’s is dikker en crèmiger dan veel andere BB Creams die ik gewend ben. De Lingerie de Peau Beauty Booster van Guerlain (ook een grote favoriet) is lichter, zo ook de bijna vloeibare foundation van Giorgio Armani Cosmetics die ik graag gebruik. Ik gebruik momenteel een vrij luchtige moisturizer en daarmee combineert deze volle BB Cream prima. Ik ga er niet van glimmen gedurende de dag.

kiehlsbbcream4

Als ik de BB Cream van Kiehl’s helemaal heb ingeblend, ziet mijn huid er zo uit. Ik vind de dekking mooi. Hij is niet 100% dekkend en ook niet helemaal mat, maar dat subtiele glansje vind ik juist wel fijn. Ik moet hier nog afpoederen en ook nog concealer gebruiken. Aan die donkere kringen wordt nog gewerkt 😉

kiehlsbbcream5

Dit is de full face look waarbij ik de Actively Correcting & Beautifying BB Cream van Kiehl’s draag en de rest van mijn make-up gedaan heb. Ik vind het wel wat, wat jullie?

De BB Cream van Kiehl’s heeft een heel typisch geurtje. Het is een tikkeltje muf maar heeft ook iets kruidigs. Ik kan het niet omschrijven. Zegt het jullie wat als ik zeg dat het een beetje naar ziekenhuis ruikt? Hmm haha vast niet..
Heel fijn is dat de Actively Correcting & Beautifying BB Cream van Kiehl’s gunstig geprijsd is. In een tube zit 30 ml en daarvoor betaal je €29.

Kiehl’s Actively Correcting & Beautifying BB Cream is te koop bij de Kiehl’s-shop, maar ook bij winkels met een Kiehl’s-counter, zoals Skins.

Kenden jullie deze BB Cream van Kiehl’s al? Zou het wat voor jou zijn?

Carlijn Biesemaat Copy & Beauty

5 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Sanner Marlijnreply
04/01/2016 at 09:21

Mooi product hoor! Ik ben in de zomer meer van BB creams, in de winter grijp ik eigenlijk altijd naar foundation. De dekking hoeft van mij ook niet zo heel heftig te zijn. Kiehl’s is een fijn merk, ik heb ooit wat huidverzorging getest en ik draag standaard de #1 lippenbalsem bij me. Ben wel benieuwd geworden naar dit product. Prijs valt me opzich mee. En wat is je look weer mooi op het eind.

jeapiebelreply
04/01/2016 at 10:13

SPF 50 daar ben ik dol op. Soms goede items dat je vergeet te reviewen ligt gewoon onder je neus. Kiehl’s is een goed merk met kwaliteitproducten. Dan zal het naar medicijn en zware schoonmaakspullen ruiken als je zegt dat het naar ziekenhuis ruikt. 😉

Nesrinreply
04/01/2016 at 13:44

Ik vind de full face look prachtig. Mijn man is de laatste tijd nogal into Kiehl’s, ze hebben een hele fijne oogcrème die ik uiteraard van hem gebruik 😉

Denisereply
05/01/2016 at 23:28

Carlijn,

Welke tint heb je ? fair, light of natural ?

Groetjes

Carlijnreply
06/01/2016 at 09:08
– In reply to: Denise

Hoi Denise. O wat stom, helemaal vergeten te vermelden. Zal ik gelijk even doen. Dit is Natural 🙂

Leave a reply