Review: Sleek Barekissed Illuminator Monaco

Een maand geleden nam ik uit de Superdrug in Manchester de Barekissed Illuminator van Sleek mee. In mijn ogen een dupe van mijn geliefde Fluid Sheer van Armani. Maar bevalt hij net zo goed? Ik laat je vandaag kennismaken met dit product en laat je zien wat het voor me doet.

sleekbarekissedilluminator1

De Barekissed Illuminator van Sleek is er in verschillende kleuren, ik heb de tint Monaco. Deze is de meest subtiele van allemaal. Je hebt ook Cuba (oranje) en Casablanca (felroze). Sleek noemt dit dus een Illuminator. Je kunt het een beetje zien als een highlighter. Ik gebruik ‘m echter ietsje anders, namelijk gemengd met mijn foundation en dan over mijn gehele gezicht.

sleekbarekissedilluminator3sleekbarekissedilluminator2

Monaco heeft veel shimmer in zich, maar geen glitters. Dat vind ik fijn. Hij geeft dus volop glans, maar glittert je niet zo heftig tegemoet.

sleekbarekissedilluminator5sleekbarekissedilluminator4

Het mengsel van foundation en de Barekissed Illuminator breng ik in stippen aan op mijn gezicht. Dit ga ik uitblenden met een kwast.

sleekbarekissedilluminator6

Van de Illuminator is op het eerste gezicht niks te zien op mijn gezicht, wat op zich een goed teken is. Ik wil namelijk dat dit product me een mooie, gezonde glow geeft en niet heel erg glimt en shinet op m’n toet.

sleekbarekissedilluminator7

Hmmm… maar dit effect is wel heel beperkt. Mijn Fluid Sheer van Armani heeft een veel grootser effect. Dat spul laat mijn huid echt mooi stralen en daarmee zie ik er net een tikkeltje gezonder uit. Hier zie ik hoogstens een beetje meer glans bij mijn wangen, maar dat is het ook wel.

sleekbarekissedilluminator8

Ook met de rest van mijn basismake-up (poeder en blush) gedaan, vind ik het aan de magere kant. Ik had echt meer van dit product verwacht. Wat een teleurstelling.

Ik denk dat je Sleek Barekissed Illuminator goed kunt gebruiken als vloeibare highlighter, en dan dus plaatselijk. Op je jukbeenderen komt hij in pure, ongemengde vorm vast heel goed tot zijn recht. Gemengd met foundation én aangebracht over het hele gezicht is het ‘m niet voor mij. Te subtiel, te nietszeggend.

Benieuwd naar het product waar ik wél enthousiast over ben, de Fluid Sheer van Armani? Bekijk de review hier >

Gebruik jij weleens een illuminator gemengd met foundation?

5 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Femkereply
22/09/2016 at 06:34

Hmmmm ik had ook wel wat meer verwacht van dit product, jammer zeg! Ik gebruik bijna nooit illuminator maar ik vind het effect van een goede illuminator/ foundation combi wel altijd erg mooi!

Biancareply
22/09/2016 at 07:53

Weet niet of ik hier nou heel enthousiast van word, maar ik ben nu vooral benieuwd naar de variant van Armani x

Liset – Beautydagboekreply
22/09/2016 at 09:07

Het had heel mooi en glowy kunnen zijn, maar ik mis ook net even dat ‘wow’-effect. Ik ga nu snel je Armani artikel lezen, even wegkwijlen bij al dat moois :).

Desiréereply
23/09/2016 at 08:36

Ik mis ook en ‘wow’ en dat terwijl dit product nog op mijn lijstje stond. Schrappen dus! Wat heb je trouwens toch een prachtige frisse uitstraling, vergeet het elke keer te zeggen <3

Carlijnreply
23/09/2016 at 10:22
– In reply to: Desirée

O wat lief zeg, dank je wel 🙂

Leave a reply