Thierry Mugler Angel Muse: warm, zwoel & met pit

Warm en pittig, zwoel en vrouwelijk. De in het voorjaar aan de Angel-familie toegevoegde Angel Muse is een wel heel bijzonder eau de parfum van Thierry Mugler. Je moet ervan houden, maar als je dat doet, laat deze geur je niet meer los.

angelmuse5angelmuse1

Ik ben overduidelijk een liefhebber van Thierry Mugler. De geuren zijn anders dan de parfums die ik doorgaans draag; die zijn overwegend fris en licht (goh zeg, ik lijk wel een weervrouw: ‘overwegend fris’). Angel Muse van Mugler is veel zwoeler en zwaarder, maar ook dat vind ik op zijn tijd erg fijn. Voor echt mierzoete parfums ben je bij mij aan het verkeerde adres, maar Angel Muse valt niet in deze categorie. Ja, hij is zoet, maar niet overheersend. Er zit juist een pittig kantje aan dat het zoete iets afzwakt en het parfum meer power geeft.

Aan Angel Muse zijn onder meer cacao, patchouli, rozen, rode peper, grapefruit en vetiver toegevoegd. Ook een bijzonder ingrediënt is hazelnoot. Deze noten (ha, see what I did there) geven de eau de parfum een warm karakter en daar hou ik erg van.

angelmuse2angelmuse3

Zoals je van mij gewend bent, ga ik een parfum niet in geuren en kleuren ontleden en omschrijven. Dat is te lastig en bovendien heb je er als lezer weinig aan. Ik zou zeggen: ga Angel Muse vooral zelf ervaren in de parfumerie.

Als je van vrouwelijke geuren met een pittig randje houdt, zal Angel Muse je bevallen. Hou je van fris, licht, bloemig? Laat Angel Muse dan vooral links liggen.

Mugler Angel Muse komt in een mooie ovaalvormige flacon met zilverkleurige elementen. De geur is er in 30 ml en 50 ml en kan ook worden nagevuld met de speciale navulflacon. 30 ml Angel Muse kost €54, voor de 50 ml betaal je €74,25.

Zou je Angel Muse overwegen?

5 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Yvonnereply
02/10/2016 at 07:40

Nee, ik zou deze niet overwegen. Ik hou niet van Thierry Mugler. Geurtjes zijn zo ontzettend persoonlijk. Ik vind ook echt niet veel lekker ruiken. Ik hou heel erg van de Narciso geuren. Kom er elke keer weer bij terug en ik vind ook bijna niets anders lekker.

Lisreply
02/10/2016 at 19:42

Ik ben zelf groot fan van Thierry mugler angel , dus misschien vind ik dit ook wel wat 😀

Sanne Marlijnreply
03/10/2016 at 15:43

Oeh nee dit is echt helemaal niet mijn geur. Ik heb deze laatst in een proefje gekregen en word er echt misselijk van. Ook van zijn voorganger. Ben wel weer extreem gek op Alien van Thierry Mugler maar Angel is het voor mij totaal niet.

Carlijnreply
03/10/2016 at 19:04
– In reply to: Sanne Marlijn

Misselijk zelfs? Ai… Grappig dat Alien je wel aanspreekt! Die heb ik hier ook nog liggen maar nog in de seal. Zal ik ‘m er maar eens uithalen dan? 🙂

Biancareply
04/10/2016 at 07:41

Dit is echt zo’n heerlijke geur, ben sowieso fan van de Mugler geuren (prachtige flacon ook weer) x

Leave a reply