3x Limited Edition Clarins Hand and Nail Treatment Cream

Op mijn bureau, op m’n nachtkastje, in mijn handtas: overal heb ik tubes handcrème slingeren. De grotere tubes en pompflacons op mijn nachtkastje, de kleinere verpakkingen in mijn tas. Dit najaar in mijn tas? Clarins Hand and Nail Treatment Cream, in schattige flacons van 30 ml. Deze limited editions hebben ten opzichte van het origineel heerlijke planten- en geurextracten toegevoegd gekregen.

clarinshandcremes4

De originele Hand and Nail Treatment Cream van Clarins is niet nieuw. Deze klassieker is al even op de markt en is een heuse bestseller. De voedende handcrème bevat onder meer sheaboter, kokos, aloë vera, sesamolie en mirre. Dit maakt ‘m niet alleen heel voedend, hij hydrateert ook als de beste en geeft je op den duur zachte en mooie handen.

handnailtreatment6

Heel leuk is dat Clarins volgende maand drie limited editions van deze handcrème uitbrengt, in kleinverpakkingen van 30 ml. Een handzaam formaat voor in je tas, ik vind dat heel goed bedacht met het najaar voor de deur. Zo wordt het wel heel makkelijk om even snel een tube handcrème in je tas te gooien. Wat de limited editions bijzonder maakt?

  • Ze hebben supermooie verpakkingen, met illustraties van de aanwezige planten.
  • Ze zitten in een verpakking van 30 ml.
  • Ze hebben extracten van planten meegekregen, wat ze niet alleen verzorgender maakt, maar de crèmes bovenal heerlijk laten ruiken.

clarinshandcremes5

De limited editions van Clarins Hand and Nail Treatment Cream zijn van links naar rechts sinaasappelblad, vijgenblad en witte theeblad. De geuren zijn heel verschillend, maar allemaal even lekker. Sinaasappelblad heeft mijn voorkeur; heerlijk fris en zoet. Deze geur doet me nog helemaal niet aan het najaar denken of ernaar verlangen!

clarinshandcremes1

Kijk, zie je hoe handzaam? Ik vind deze tubetjes heel schattig.

clarinshandcremes2

De crème zelf is lekker romig. Hij smeert goed uit en trekt redelijk snel in. Ik heb weleens handcrèmes gehad die wel een half uur aan m’n handen bleven plakken, dat hebben deze van Clarins niet. Tegelijkertijd voel ik wel dat ik mijn handen heb ingesmeerd. Ze voelen gevoed en prettig aan. Mijn droge knokkels zijn instant minder droog.

clarinshandcremes3

Hier zie je de substantie nog ietsje beter. Ziet er lekker romig uit, toch?

clarinshandcremes6

Door elke dag met Clarins Hand and Nail Treatment Cream te smeren, geef je jezelf een paar zachte, poezelige handjes en worden tegelijkertijd de nagels versterkt en nagelriemen verzorgd. Mijn nagels kunnen wel wat versterking gebruiken, dus of mijn nagels hier daadwerkelijk sterker van worden, ga ik testen.

Ik heb in ieder geval alvast de variant met sinaasappelblad in mijn tas gestopt. Witte theeblad verhuist naar mijn nachtkastje, waar hij iedere avond de strijd met mijn favoriete Sensai-handcrème moet aangaan. Benieuwd wie er wint dit najaar 😉

Het limited edition trio is vanaf september te shoppen bij ICI Paris XL. De tubes worden apart verkocht, niet als set. Per stuk gaan ze €11,65 kosten, een mooi prijsje voor zo’n fijne handcrème als je het mij vraagt.

Welke van de drie limited edition handcrèmes spreekt jou het meest aan?

Share your thoughts