Beautynieuws: drie nieuwe maskers van Bobbi Brown

Ik hou van skincare. Ik hou van Bobbi Brown. 1 + 1 = 2. Toen ik het persbericht binnen kreeg waarin werd aangekondigd dat Bobbi Brown drie maskers lanceert, werd ik daar heel blij van. Sowieso een beautynieuwtje dat uniek is, want dit zijn Bobbi’s allereerste maskers. Tijd om kennis te maken.

bobbibrownmasks1

Als Bobbi Brown iets lanceert, gebeurt dat gelijk goed. Niet één, niet twee, maar drie maskers werden aan het skincare-aanbod toegevoegd. Een heus maskertrio! Je kunt de maskers los van elkaar gebruiken, maar ze ook combineren, voor een huid die tegelijkertijd wordt gevoed, geboost, gezuiverd en verzorgd.

Het Instant Detox Mask is een diepreinigend kleimasker op basis van zeewater uit Hawaï en mineraalrijke witte klei uit de Braziliaanse Amazone. Dit masker zorgt ervoor dat oneffenheden worden verwijderd, terwijl het vochtgehalte intact wordt gehouden. Zelf gebruik ik voor mijn gemengde, naar vet neigende huid regelmatig een kleimasker. Eerst skipte ik deze variant meestal, maar ik ben helemaal om sinds ik kennismaakte met een kleimasker van Paula’s Choice. Deze van Bobbi Brown zou ik dus zeker willen proberen. Fijn is dat dit masker maar twee tot vijf minuten hoeft in te trekken. Ideaal voor wie weinig tijd heeft.

Een romig masker voor de vochtarme huid, dat is het Skin Nourish Mask. De combinatie van groene algen (stimuleren de natuurlijke collageenaanmaak) en murumuruboter (helpt de huid in haar reparatieproces waardoor fijne lijntjes minder worden) zorgt ervoor dat de huid van vocht wordt voorzien. Dit is echt een hydratatiebommetje. Ideaal voor iedereen met een droge huid. Of gewoon voor als je je huid wat extra vocht wilt meegeven. Ook dit masker hoeft maar twee tot vijf minuten in te trekken. Na de inwerktijd kun je het overtollige masker met een tissue verwijderen. Bobbi Brown raadt aan het masker zo’n drie keer per week te gebruiken. Dit geldt natuurlijk alleen als je huid dit echt nodig heeft (lees: heel erg droog is).

Tot slot de Radiance Boost. Superfijne walnootkorreltjes zorgen voor een zachte scrub, waardoor dode huidcellen worden verwijderd en de microcirculatie op gang wordt gebracht. Resultaat: een zachte en stralende huid. Tegelijkertijd zorgt chinaklei ervoor dat de opbouw van olie wordt ingedamd, terwijl vochtinbrengende ingredienten als algenextract en sodium hyaluronate de huid voeden. Sinaasappelolie zorgt voor een verkwikkend effect. Na de inwerktijd van twee tot vijf minuten kun je het masker met ronddraaiende bewegingen verwijderen, wat het effect van een kleine scrubbeurt heeft.

bobbibrownmasks

Kun je niet kiezen? Bobbi Brown verkoopt de maskers in een handig trio, waarbij je drie tubes van 7 ml krijgt. Dit fijne trio kost €20. Ook handig voor als je nog niet weet welke voor jou het meest geschikt is.

De fullsize tubes kosten €45 per stuk en bevatten 75 ml. Instant Detox, Skin Nourish en Radiance Boost zijn vanaf nu te koop via o.a. Douglas.nl en Bobbibrown.nl.

Welke van deze drie toppers is jouw favoriet?

Carlijn Biesemaat Copy & Beauty

6 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Femkereply
22/02/2016 at 08:45

Oehhhh ik zou ze alle drie wel willen proberen.. Alleen de prijs laat me dat toch echt niet doen haha!

Liset – Beautydagboekreply
22/02/2016 at 10:48

Wat brengt Bobbi Brown toch altijd mooie producten uit. Het Skin Nourish masker zou echt wat voor mij zijn! Mijn huid kan zeker wel een boost gebruiken en ik verzorg mijn huid dan ook erg goed. Er gaat geen dag voorbij dat ik me niet insmeer, haha.

Mariskareply
22/02/2016 at 12:17

Ik word hier ook helemaal enthousiast van! De prijs houdt me toch een beetje tegen. Van dat geld koop ik dan toch net wat liever zo’n shimmering brick 😛

saskiareply
22/02/2016 at 12:39

Dat trio spreekt mij wel aan om eens te proberen. Ik ben wel heel nieuwsgierig geworden eigenlijk 😀

Rebeccareply
22/02/2016 at 19:03

Nog nooit heb ik iets van Bobbi Brown geprobeerd, maar met deze maskertjes word het steeds verleidelijker om toch iets te proberen.
Ik ben erg benieuwd!

Nesrinreply
22/02/2016 at 20:05

Dit ziet er mooi uit en zo een drie tubes voor €20,- om te proberen vind ik de moeite wel waard. Leuk dat de inhoud net zo een kleur heeft, details zijn belangrijk 😉

Leave a reply