Beautyproducten die ik uit het oog verloor

Iedereen die meer in zijn stash heeft dan een mascara, foundation, wat oogschaduw en verschillende lipsticks zal het herkennen: sommige beautyproducten verlies je uit het oog. Omdat je ze niet vaak gebruikt en je ze dan maar verbant naar een laatje dat je amper opentrekt, omdat ze in een tas rondslingeren die je er weinig bij pakt of gewoon omdat je ze net wat minder fijn vindt. Ik dook mijn eigen cosmeticalade in en kieperde wat oude tassen ondersteboven en kwam zo tot de volgende producten die ik compleet ‘vergeten’ was.

vergetenbeautyproducten9

Ergens achterin mijn badkamerkastje stond Vanilla Puff Powder van Lush. Ik kocht dit lichaamspoeder járen geleden, volgens mij is de houdbaarheidsdatum allang verstreken. In mijn cosmeticalaatje kwam ik vervolgens Clarins UV-Plus tegen, een zonnefluide die je over je make-up aanbrengt en je zo optimale zonbescherming biedt. Dit product heeft waarschijnlijk voor de winter even plaatsgemaakt voor andere producten, maar deze ga ik vanaf nu zeker weer in mijn tas doen want het is echt een topproduct. Ook stuitte ik op een gezichtsprimer van MAC Prep+Prime, een primer die ik simpelweg niet zoveel gebruik en daardoor uit het oog was verloren.

vergetenbeautyproducten1

Make-upjes die niet meer op mijn make-upkastje staan, maar door de jaren heen een plaats in één van de laatjes hebben gekregen die ik niet zo vaak meer opendoe. Een roze blush en bronzer van Estée Lauder, een matte bronzer van Lancôme, een roze blush/highlighter van The Body Shop en een Illuminating Powder van Dr. Hauschka. Allemaal mooie producten, alleen die laatste gebruik ik nooit omdat ik het niet fijn in gebruik vind. Het poeder is te glanzend voor me en bovendien stuift het overal naartoe als ik er met mijn kwast in wil.

vergetenbeautyproducten3 vergetenbeautyproducten2

En dit, dit is best wel beschamend, want dit zijn stuk voor stuk prachtige items die ik niet eens zo lang heb. Zal die pregnancy brain dan toch geen fabeltje zijn? Een Lip & Cheek Colour van MAC, een bronskleurige Paint Pot van MAC en een supermooie Chubby Stick Cheek Colour Balm van Clinique. Het oogschaduwpotlood van Zoeva heb ik al wel een poos en was ik serieus vergeten. Ik had écht geen idee dat ik dit item had.

vergetenbeautyproducten5 vergetenbeautyproducten4

Iemand die vier verschillende tassen afwisselt én een flinke hoeveelheid lipglossjes, lipsticks en getinte lipbalms heeft, raakt geheid iets kwijt. Of in mijn geval: ik vergeet dat ik sommige producten heb. Ik kieperde twee tassen ondersteboven die al een poos stof lagen te vangen en trof daar onderstaande aan. Twee tinten Lip Lover van Lancôme, lipsticks van Bobbi Brown en Sensai en glossjes van MAC en Clinique. Ik stopte ze gauw in de tassen die ik wel regelmatig gebruik, want deze lipproducten kunnen nog prima mee.

vergetenbeautyproducten6 vergetenbeautyproducten7 vergetenbeautyproducten8

Bij sommige producten maakte mijn hart een sprongetje toen ik ze tegenkwam. Ken je dat? Ik was serieus heel blij met de Lip & Cheek Colour van MAC, de roze blush van Estée Lauder en de bronzer van Lancôme. Die ga ik zeker op een vast plekje leggen zodat ik ze niet nog eens uit het oog verlies.

Welke items ben jij ooit ‘vergeten’?

3 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Sandra (beautybysandra)reply
18/03/2015 at 08:55

Leuk om te zien! Ik ben mijn lipgloss een beetje vergeten, al vind ik dat soms ook wel erg mooi staan. * Doet lipgloss op *, dankje!

Tessreply
18/03/2015 at 14:56

Doordat ik niet zo heel veel heb is het redelijk te overzien. Gelukkig. Er sneuvelen vooral lipbalsems in tassen 🙂 leuk artikel!

Cindy | Life meets Beautyreply
18/03/2015 at 22:33

Ja hoor, heel herkenbaar… Ik heb zoveel dat ik bepaalde dingen niet meer gebruik. Ik moet wel zeggen dat ik elke dag andere producten gebruik en daardoor veel make-up producten langs komen. Maar toch blijven er altijd wat items staan… Eén keer in de zoveel tijd kijk ik alles na en zoek ik het uit om zo alles een beetje fris en zichtbaar te houden. Ik geef de producten die ik echt heel lang niet heb gebruikt of waar ik van weet dat ik ze niet meer ga gebruiken weg of ik verkoop ze.

Leave a reply