Cadeautip IX: SENSAI Silky Purifying Silk Peeling Powder

SENSAI is denk ik het merk waarover ik het meest geschreven heb. Niet zo vreemd: het is mijn favoriete merk in skincare. Het product dat ik je HEEL ERG aanraad en wat op ieder verlanglijstje thuishoort, is Silk Peeling Powder, een geweldige peelende poeder die je een babyzacht huidje geeft. Ik kan niet zonder.

sensaipeelingpowdercadeautip3

Van SENSAI Silk Peeling Powder heb ik inmiddels twee verpakkingen versleten. Een back-up staat altijd in mijn kast. Oftewel: dit is een must-have. Dit product geeft je een onwijs zachte en mooie huid. Hij polijst je velletje glad en laat je er stralend uitzien.

sensaisilkypeelingpowder2

Een peeling in poedervorm dus. Hoe dat werkt? Je neemt een kleine hoeveelheid poeder, dit meng je met wat water. In je handpalmen maak je er een schuim van. Dit schuim verdeel je over je gezicht. Al masserend (hou dit zeker een minuutje vol) worden alle dode huidcellen verwijderd. De enzymen in Silk Peeling Powder zorgen hiervoor. Verder dragen maispoeder, talk en glycolzuur bij aan een milde peeling. En SENSAI zou SENSAI niet zijn als er geen zijde in dit skincareproduct zit. De zijde is ook het stofje dat je zo’n babyzachte huid geeft.

sensaisilkypeelingpowder3

Ik kan lang van stof zijn, of je gewoon sterk aanbevelen dit product van de kerstman te vragen. Met een beetje geluk vind je zo’n busje Peeling Powder onder je kerstboom.

SENSAI Silky Purifying Silk Peeling Powder kost €65,90. Je shopt ‘m op o.a. Douglas.nl.

Maakt dit product een kans om op jouw wishlist te komen?

9 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Nancyreply
10/12/2016 at 10:19

En is het ook fijn voor een super gevoelige huid? Want dan lijkt me dit wel wat en weet je toevallig of ze bij Douglas hier ook monstertjes van hebben?

Carlijnreply
10/12/2016 at 15:52
– In reply to: Nancy

Voor de gevoelige huid kan deze prima ja, hij is heel mild. Of de Douglas samples heeft durf ik niet te zeggen…

Yvonnereply
10/12/2016 at 14:47

Oh nee, dit komt op zo’n slecht/goed moment. Ik heb echt een probleemhuid, al een tijdje. Maar hoe lang doe je met dit spul want ohoh wat is het dúúr?! Je bent wel echt enthousiast en ik vertrouw jou, dus ik sta nu op het punt om het te gaan kopen (dit ligt straks echt niet onder de kerstboom hoor..). Als je er een paar maanden mee doet vind ik het wel de moeite waard.

Yvonnereply
10/12/2016 at 14:56

Stop! Ik heb zojuist heb originele artikel gelezen en ik weet nu dat je er RUIM een nieuwe jaar mee doet! Ook is-ie goedkoper geworden! Of zit er minder inhoud in? Daar heb ik even niet op gelet. Hoe dan ook. Ik ben blij en ik ben bijna om 🙂

Carlijnreply
10/12/2016 at 15:51
– In reply to: Yvonne

Nee niet minder inhoud, volgens mij geldt er momenteel een aanbieding bij Douglas 🙂 Kan me niet voorstellen dat je hier spijt van krijgt, zo’n heerlijk product. Je huid wordt er heel glad en zacht van en ik doe er dus inderdaad ongeveer een jaar mee.

Yvonnereply
12/12/2016 at 10:53
– In reply to: Carlijn

Ha! Dinsdagavond is VIP-avond bij Douglas (ook online). 25% korting op alles! Ga ik deze scoren!

Yvonnereply
14/12/2016 at 14:09
– In reply to: Yvonne

Gisteren niet gelukt 🙁 In de loop van de middag een heftige migraineaanval gekregen waardoor ik niet in staat was om wat dan ook te scoren…
Nu maar wachten op de volgende kortingsactie!

Carlijn
14/12/2016 at 20:53
– In reply to: Yvonne

O nee wat balen zeg. Gaat het weer beter nu?

Yvonnereply
14/12/2016 at 22:35

Ja, gelukkig geen 3-daagse aanval deze keer.

Leave a reply