Een mooiere huid door Beauty Supps

Minimaal 2 liter water per dag drinken, een groene smoothie in de ochtend, biergist, citroensap met lauw water… er zijn genoeg hulpmiddelen die ik heb uitgeprobeerd in mijn zoektocht naar een mooiere huid. Een zoektocht die ik als het goed is kan staken, want ik heb nu een potje Beauty Supps in huis. Beauty wat? Lees maar mee…

beautysupps5

Beauty Supps is een relatief nieuw merk dat verschillende voedingssupplementen op de markt heeft gebracht. De Ultra Hydrate die ik heb, komt uit de Skin-lijn, maar er is ook een Health-lijn, een Vitality-lijn en een Skin Blemish-lijn. Alle soorten Beauty Supps focussen zich op de huid, gezondheid en vitaliteit. De supplementen zijn ontwikkeld door een Nederlands team met onder andere een voedingsmiddelentechnoloog en een medisch bioloog. Beauty Supps zijn niet zomaar een potje pillen dus.

beautysupps4

Nu zijn er in de drogisterij talloze potten met pillen te vinden die je een vitaler gevoel beloven en ook je huid een oppepper beloven te geven. Maar écht voeden en aansterken van binnenuit doen ze niet. Beauty Supps claimt anders te zijn. Hierin zitten waardevolle ingredienten, waaronder hyaluronzuur en vitamine C, allebei noodzakelijk voor de aanmaak van collageen, dat de huid verstevigt.

beautysupps1

De Ultra Hydrate is een echte mooimaker met ingrediënten die er bekend om staan de huid te voeden en versterken. Nu kun je natuurlijk een crème met vitamine C of hyaluronzuur op je gezicht smeren, maar we weten allemaal dat het veel waardevoller is om dit soort stofjes van binnenuit toe te dienen. Hoe je huid eruit ziet, heeft immers te maken met hoe je je van binnen voelt en hoe gezond je eraan toe bent.

De volledige ingrediëntenlijst van Ultra Hydrate is best beperkt en dat vind ik eigenlijk wel prettig. Ik vind het niet zo’n fijn idee om een pil te slikken waar 88 stofjes in zitten die me mooier zouden moeten maken. Dit zijn de ingrediënten: zinkcitraat, mangaancitraat, biotine, glucosamine (vegetarisch), chondroitinesulfaat, vispeptides, hyaluronzuur, MSM, choline bitartraat, ascorbinezuur (DC).

beautysupps3

Of ik geloof in de werking van dit soort pillen? In principe wel. Ik geloof dat hier ingredienten in zitten die écht bijdragen aan een mooiere, sterkere huid. Natuurlijk verwacht ik geen wonderen, zoals rimpelafname of een extreem glanzende huid. Ik ben verder wel realistisch 😉 Of het echt werkt? Geen idee. Ik slik de pillen nu ruim een week en daar voel ik me prima bij, maar ik zie (nog) geen verschil. In een potje zitten 60 pillen, dus met twee maanden ben je er doorheen. Het zou heel goed kunnen dat je Ultra Hydrate langer moet slikken om resultaat te zien.

beautysupps2

Een minpuntje overigens vind ik de verpakking. Deze vind ik er niet heel erg premium uitzien, eerder aan de cheape kant. En dat is zonde, want er zitten wel degelijk hoogwaardige ingrediënten in de Beauty Supps. Een pot kost bovendien €65, dat is niet mis. Met zo’n product wil ik alleen bij het zien van de pot al geloven dat ik iets fantastisch in handen heb, en dat heb ik met deze verpakking helaas niet.

Geloof jij in dit soort supplementen?

Carlijn Biesemaat Copy & Beauty

5 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Marushireply
27/02/2016 at 20:01

Hmm….ik ben benieuwd of dit daadwerkelijk help. -x-

Nesrinreply
27/02/2016 at 21:12

Interessant Carlijn. Laat je ons na twee maanden een foto van je gezicht zien? Doe je een before and after? Ik ben heel benieuwd of het werkt en je snapt dat als het werkt ik meteen ga bestellen 😉

Mariskareply
28/02/2016 at 18:22

Het potje had er wel wat mooier uit mogen zien, maar de werking is natuurlijk het belangrijkst. Ben benieuwd of het verschil gaat maken.

Shirleyreply
28/02/2016 at 23:16

Ik ben benieuwd. Ik geloof op zich wel dat zoiets kan werken, maar ben voor mezelf toch sceptisch. Lekker tegenstrijdig. Ik slik nooit extra vitamines of supplementen. Misschien kun jij me met je vervolgartikel overtuigen.

Ingridreply
02/11/2016 at 17:32

Naar mijn idee en ervaring werken supplementen voor een mooiere huid absoluut! Het is dan uiteraard wel van belang dat deze vitaminen e.d. ook daadwerkelijk door het lichaam opgenomen kunnen worden om hun werk te kunnen doen.
Vandaar dat ik zo blij ben met de producten die ik gebruik en waar ik mee werk.
Mocht iemand daar meer van willen weten, mag je me een mailtje sturen.
Groeten,
Ingrid
imvg@me.com

Leave a reply