Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Creme (foto’s en eerste bevindingen)

Wie mij een beetje kent, weet dat je mij blijer maakt met een nieuwe pot crème dan met een mascara of een flesje foundation. Ik was dan ook heel happy toen ik de nieuwe Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Creme kreeg. Ik heb deze nieuwe crème van Estée Lauder nu ruim een week gebruikt en vertel je graag wat meer over mijn eerste bevindingen.

esteelaudersupremeplus3

Revitalizing Supreme bestond al even binnen het Estée Lauder-assortiment, ik denk toch al wel zeker vier jaar. De klassieke, ‘oude’ crème zal nu worden vervangen door Revitalizing Supreme+ en is dus in feite een upgrade. Wat die + inhoudt? De crème is ontwikkeld volgens de nieuwe zogenaamde RevitaKey™ technology. Binnen deze technologie wordt gebruik gemaakt van een wonderextract: moringa. Moringa-extract is in staat de strijd tegen huidveroudering nóg sterker aan te gaan. Niet zo vreemd, want moringa heeft extreem voedende eigenschappen dankzij de aanwezigheid van kalium, vitamine C, amonozuren en omega 3.

esteelaudersupremeplus4

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Creme komt in een luxe goudkleurige pot van 50 ml. Ik vind ‘m chique!

esteelaudersupremeplus2

En zo ziet de crème er in de pot uit. Ik kende de originele Revitalizing Supreme zelf niet; had alleen wat sampletjes gehad toen-ie net uitkwam en toen was mijn ervaring vooral dat ik ‘m vrij vol vond. Maar de tijden zijn veranderd. Ik ben inmiddels een aantal jaar ouder en bovendien moeder, waardoor ik meer dan ooit behoefte heb aan hydratatie.

esteelaudersupremeplus5esteelaudersupremeplus6

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Creme is inderdaad vrij vol, maar ik vind de textuur heel apart. Totaal niet die van een standaard rijke crème. Deze is juist wat gelachtiger, maar dan in een volle vorm. Snap je ‘m? De meeste voedende crèmes die ik ken, zijn heel dik en vol, iets wat ik niet terugzie bij Supreme+. Hij is dus voedend zonder te vol van textuur te zijn. Ja zo, nu moet je me wel volgen.

esteelaudersupremeplus1

Ik heb Revitalizing Supreme+ nu een week lang iedere ochtend gebruikt. Te kort om er een uitgebreide review over te schrijven, maar lang genoeg om mijn eerste bevindingen met je te delen. En die zijn positief. Ik vind dit een prettige crème. Kleine kanttekening: hij is voor mij vooral fijn nu de dagen kouder worden, want dit is toch best een volle moisturizer. Ik merk dat hij een laagje achterlaat op mijn huid en ook dat ik gedurende de dag een glimmend voorhoofd krijg. Nu is dit geen ramp natuurlijk, het is vooral even wennen. Toch heb ik wel het idee dat ik zo’n voedende crème kan gebruiken met mijn huid die de laatste anderhalf jaar andere behoeften heeft gekregen. Mijn velletje is wat droger en ik nader de 30 inmiddels bijna (of nou ja… nog even dan).

Ik test nog even uitgebreid door, maar kan voor nu alvast zeggen dat ik deze crème zeker kan aanbevelen als je een droge huid hebt. Of een huid die gewoon ietsje meer nodig heeft. De anti-aging eigenschappen kan ik nog niet beoordelen, dat komt hopelijk nog.

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Creme kost €61,90 voor 30 ml. Je koopt de moisturizer bij onder meer Douglas en ICI Paris.

Lijkt deze crème jou wat?

3 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Yvonnereply
12/12/2016 at 21:28

Wat ben jij nog heerlijk jong! En dan al aan de anti-agingproducten? Nou ja, als je ze krijgt om te reviewen is dat geen straf natuurlijk 🙂
Ik hou het wat dagcrème betreft bij goedkopere crèmes.

Carlijnreply
13/12/2016 at 12:59
– In reply to: Yvonne

Jaja zeker!! Vanaf je 25e geen overbodige luxe. Past ook bij mijn filosofie om forever young te zijn 😉

Yvonnereply
13/12/2016 at 13:14

Oh oeps. Dan ben ik 12 jaar te laat…never mind!
(Denk aan de Rekenkamer ;))

Leave a reply