Fijn zonnig weekend allemaal!

Omdat het vandaag supermooi weer wordt, heb ik geen blogpost klaarstaan. Ik dacht: geen hond die dat gaat lezen met dit mooie weer. Daarom wens ik jullie voor vandaag en morgen alleen een heeeeeeel fijn zonnig weekend toe, en een fijne Moederdag voor alle mama’s onder mijn lezers.

Ik zou Carlijn niet zijn als ik niet totaal panisch zou zijn wat betreft zonbescherming, dus nog even een korte note: vergeet je vooral niet in te smeren, het liefst met een lekker hoge factor 😉 Ik trek m’n verzameling Lancaster en Shiseido uit de kast deze dagen.

lancastersuncare1lancastersuncare5shiseidoexpertsun4lancastersuncare9

En als je dan toch bezig bent, neem ook je kindjes mee. Ik gebruik dit weekend Ladival voor mijn meiden.

Oké dat was ‘m. Maandag ben ik er weer, toedeloe! X

Wat zijn jouw weekendplannen?

4 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Femkereply
07/05/2016 at 08:07

Deze hond vind het wel leuk om nog even te lezen haha.. maar dan toch even die mooie foto van de meiden bewonderen ;-)! Lekker genieten en ik hoop dat mensen zichzelf goed beschermen!! Want ik vind het nog steeds verbazingwekkend dat veel mensen alleen denken te smeren tegen verbranden en eigenlijk niet doorhebben hoeveel schade de zon kan aanrichten :-).

MamavdDagreply
07/05/2016 at 10:11

Hier nog een hond die wel van lezen houdt. Toch bedankt voor de tip, ik moet inderdaad nog even gauw een nieuwe zonnebrandcrème halen. Zo.. heb je zonder veel blog-inspanning toch nog een goede daad verricht hihi 😉 Fijn moederdag-weekend !

Mama Lifestyle Blogreply
07/05/2016 at 17:06

Grooy gelijk heb je hoor! Iedereen ligt nu in de zon (behalve ik, haha!). Fijn weekend en een hele fijne moederdag morgen. Dat je maar dubbel in het zonnetje gezet mag worden!

Nesrinreply
08/05/2016 at 11:14

Waf waf hahaha, ik was gisteren offline en dadelijk ook maar weer. And guess what ik heb de kinderen ingesmeerd 😉

Happy Mothersday!

Leave a reply