Mijn twee all-time Lush-favorieten

Voor ieder deel van mijn lichaam en gezicht heb ik wel een favoriet merk of een favoriete winkel. Eén van die winkels waar ik heel graag shop, is Lush. Bijna alles wat uit hun Engelse fabriek komt rollen, vind ik lekker, maar de lichaamsverzorging springt er voor mij uit. Niets fijner dan de hele dag aan mezelf snuffelen omdat ik zo lekker naar Lush ruik. Twee producten die al járen tot mijn favorieten behoren en die ik maar blijf kopen, zijn Rub Rub Rub en Vanilla Dee-Lite. Ik stel ze vandaag aan je voor.

favorietelushproducten7

Rub Rub Rub is mijn nummer één favoriete body scrub. Hij ruikt hemels, heeft precies de goede scrubkorrel, is makkelijk in gebruik en hij maakt mijn huidje heel erg zacht. Ik heb weleens scrubs geprobeerd die of een te grove korrel hadden en mijn huid beschadigden, of scrubs die ik maar lafjes vond en bijna niks deden. Rub Rub Rub is voor mij perfect.

favorietelushproducten2

Deze scrub op basis van zeezout (is ook gelijk heel goed voor je velletje!) is heel erg fris; hij ruikt echt een beetje naar de zee. Lush voegde er nog citroen aan toe voor extra frisheid. Ergens ruikt hij ook wel wat bloemig, naar mimosa.

favorietelushproducten3

Hier zie je de substantie. Rub Rub Rub is niet heel erg vloeibaar, wat ik wel fijn vind. De scrub zit trouwens in een potje in plaats van in een tube, wat je misschien gewend zou zijn van een scrub. Dit is even wennen, maar ik weet inmiddels niet meer beter. Ik haal onder de douche met gemak een half handje uit de pot en schroef er dan de deksel weer op.

favorietelushproducten4

Uitgesmeerd ziet de scrub er zo uit. Zie je de zeezoutkorrels? Niet te grof, niet te fijntjes. Van de kleur word ik trouwens ook al heel vrolijk, die doet lekker tropisch aan.

favorietelushproducten5

De fijnste bodylotion die ik ooit in mijn leven heb geprobeerd, is Vanilla Dee-Lite, een bodylotion die voor 100% naar vanille ruikt. Hier moet je natuurlijk van houden. Als je dat doet, dan is dit jouw bodylotion. Je hebt producten die heel bedwelmend of heel chemisch naar vanille ruiken, maar dat vind ik helemaal niks. Vanille moet warm en natuurlijk ruiken, niet alsof er allerlei rotzooi aan toe is gevoegd. Lush heeft dat heel goed voor elkaar gekregen. De vanillegeur van Vanilla Dee-Lite is zacht en subtiel en tegelijkertijd ook erg aanwezig. Als ik hier mezelf mee heb ingesmeerd ‘s ochtends, ruik ik mezelf in de middag nog. Ik blijf maar aan mijn armen ruiken. Zo lekker!  De substantie van Vanilla Dee-Lite is vrij licht, niet heel erg romig. Hierdoor trekt hij heel snel in. Tip: gebruik dit als handcrème voor je gaat slapen zodat je fijn aan je eigen handen kunt snuffelen. Val je geheid met een glimlach in slaap 😉

Ook tot mijn Lush-favorieten behoren Sugar Scrub, Angels on Bare Skin, Tea Tree Water en Catastrophe Cosmetic (hier MOET ik echt heel snel een nieuwe van hebben, mijn gezicht snakt ernaar).

Wat zijn jouw favoriete producten van Lush?

Carlijn Biesemaat Copy & Beauty

5 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Nesrinreply
13/09/2015 at 11:50

Ik zou zo een lik uit het potje scrub willen nemen, het ziet er lekker uit.

De vanille bodylotion ga ik onthouden.

Cynthiiaareply
13/09/2015 at 22:23

Rub Rub Rub ziet er goddelijk uit, zelf ben ik wel van de grove korrel, maar die zachte dingetjes vind ik ook niet fijn, alhoewel dat beter is voor mijn huid, aangezien die zo droog en teer is. :’) De vanille body lotion klinkt goddelijk, ik wil het meteen op mijn wishlist zetten, maar weet niet of ik wel van de volledige geur houd, hey, daarom ga ik in december – want dan ga ik kerstinkopen doen , daar moet ik namelijk aan denken, haha! – ga ik even een duik nemen in Lush, even peeken bij hun body lotions! Zelf ben ik een groot favoriet van de zeep Snowglobe of Baked Alaska, als ik het goed heb. Het ruikt naar pure citroen, goddelijk!

Lindsey Beljaarsreply
14/09/2015 at 12:13

Beide zijn heerlijke producten!! Gebruik ze ook allebei ontzettend graag.

Chinouk Waardreply
14/09/2015 at 17:00

Ik ga Rub Rub Rub zeker eens proberen! Ook staat ‘The Comforter’ douchegel op mijn wishlist, i <3 lush!

Merylreply
18/09/2015 at 10:46

Ik kende allebei nog niet maar ben toch wel heel benieuwd nu! binnenkort maar eens gaan ruiken in de winkel 🙂

Leave a reply