Vroege cadeautip III: Paula’s Choice Radiance Renewal Mask

Stel je voor: je huid heeft een beetje een dipje. Je ziet grauw, pips en de levendigheid is ver te zoeken. Wat nou als je daar verandering in kan brengen door alleen een masker aan te brengen voor het slapen gaan? Nou… dat kan dus hè! Met het nieuwe Radiance Renewal Mask van Paula’s Choice. Ik vind ‘m geweldig en daarom is dit mijn derde suggestie in de reeks vroege cadeautips.

pcradiancerenewelmask1

Ik ga in dit artikel niet in op de ingrediënten en de werking van dit masker. Er komt volgende week een uitgebreide review over online. Maar… ik wilde je dit masker niet onthouden én ik vind ‘m bijzonder geschikt als decembercadeau. In het najaar kan je huid immers wel een boost gebruiken. Dat is precies wat dit masker doet: je huid oppeppen. En dan ook nog eens op de meest snelle en simpele manier. Je brengt een laag van dit masker aan op je schone gezicht, ‘s avonds als laatste stap van je reinigingsroutine. Je laat het goedje heel even indrogen en dan ga je slapen. Om vervolgens met een frisse, gladde toet weer op te staan. Een kind kan de was doen.

pcradiancerenewelmask2

Paula’s Choice Radiance Renewal Mask is een masker dat qua textuur heel licht en luchtig is. Ik pompte wat op mijn hand en moest echt even twee keer kijken of ik niet toevallig een serum te pakken had. Het masker voelt heel comfortabel aan op je gezicht, ook wanneer het al is ingedroogd. Niet dat je daar iets van merkt, je slaapt immers toch.

Maar de resultaten, dat is natuurlijk wat telt. En die zijn top! Daarom vind ik dit het ideale cadeau voor iedereen die wel een oppepper kan gebruiken. Ook het perfecte cadeautje voor (nieuwe) mama’s: dit masker vervaagt alle tekenen van vermoeidheid.

Het Radiance Renewal Mask van Paula’s Choice komt in een pompflacon van 50 ml en kost €38,90. Benieuwd naar mijn review? Kom volgende week vooral even terug!

Komt dit masker op jouw lijstje? Waarom wel of niet?

6 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Yvonnereply
29/10/2016 at 06:43

Heel benieuwd naar de review! Wel jammer dat het vrij duur is.

Femkereply
29/10/2016 at 10:23

Het lijkt inderdaad net een masker. Ik ben héél erg benieuwd naar je review.

Carlijnreply
29/10/2016 at 10:42
– In reply to: Femke

Hihi het is ook een masker. Maar dat wist je natuurlijk al 🙂

Josanreply
29/10/2016 at 21:03

Ik ben in december jarig dus wie weet. Elk masker dat comfi draagt en mijn huid ook nog eens een boost geeft, is meer dan welkom.

Joannereply
30/10/2016 at 19:33

Dit beloofde veel goeds, maar ik kreeg hier een heel onrustige huid en puistjes van. Heb een vermoeden dat dit door de niacinamide kwam dat er ruimschoots in zit; een toveringrediënt voor velen, blijkbaar een allergeen voor mij. Heel jammer!

Carlijnreply
02/11/2016 at 09:05
– In reply to: Joanne

O echt ja? Ik wist niet dat je op dit stofje zo heftig kon reageren. Wat balen want het is zo’n fijn masker!

Leave a reply