Dingen die ik dankzij andere blogs heb aangeschaft

Ik lees graag andere blogs. Omdat ik de persoon in kwestie leuk vind, vanwege de herkenbare onderwerpen, om me te vergapen aan andermans mooie fotografie en… om nieuwe producten te ontdekken. Er zijn best veel items die ik dankzij andere blogs heb ontdekt en gekocht. Wat en via wie? Je leest het hier.

Wat? Blush Sleek Rose Gold
Via wie? Miss Lipgloss

Door Cynthia van MissLipgloss.nl leerde ik het merk Sleek kennen. Zij droeg jaren geleden de Rose Gold-blush regelmatig en die vond ik toen zó mooi. Dat glansje, die kleur, perfect gewoon. Via een onbekende webshop die het merk verkocht (geen idee meer welke) kocht ik deze blush. Inmiddels gebruik ik ‘m bijna nooit meer, dat glansje vind ik toch niet zo bij me passen.

Wat? Beautyblender
Via wie? LaViesagista
Waar was ik zonder de Beatyblender?! En waar was ik dus zonder Sanne? Ik ben zó blij dat ik eindelijk overstag ging en dankzij Sanne van LaViesagista de Beautyblender kocht. Ik had weleens dupes geprobeerd maar snapte niks van die hype. Tot ik de real deal in huis haalde. Nu gebruik ik dat sponsje letterlijk iedere dag, en wel om mijn concealer uit te blenden. Kan niet meer zonder. Sanne bedankt, Sanne bedankt, Sanne, Sanne, Sanne bedankt!

concealenalseenpro4

Wat? Goudkleurige haarband van H&M
Via wie? Jamie Li
In een van haar laatste vlogs droeg Jamie deze geweldige haarband. Ik dacht: die wil ik ook. Helaas staat hij mij nét ietsje minder charmant, maar ik vind ‘m nog steeds heel erg tof. Ik dacht trouwens dat het een haarband voor binnen was, zo rockte Jamie ‘m volgens mij ook. Maar ik vind ‘m voor mezelf toch meer een haarband voor naar buiten, voor over mijn oren als het koud is.

watikhebgekochtdoorandereblogs1

Wat? Celestial Seasonings Dirty Chai-thee
Via wie? La VieSagista
Weer een tip van Sanne: Dirty Chai. Deze chaithee met een vleugje espresso is geweldig en mijn ultieme drankje op vroege ochtenden. Ik vind het vaak te vroeg voor koffie (lees: 06.15 uur) maar een Dirty Chai gaat er dan wel in. Ik drink ‘m puur (wat Sanne overigens niet te hachelen vindt) en heel soms met een beetje honing. \

watikhebgekochtdoorandereblogs2

Wat? Sleek Au-Naturel Eye Palette
Via wie? Miss Lipgloss
Ook van Sleek, ook via Miss Lipgloss. Het Au-Naturel Palette van Sleek is hét low budget oogschaduwpalet met natuurlijke tinten die subliem van kwaliteit is. Mijn favoriete kleurtjes zijn al lang en breed op, maar nog steeds is dit palet favoriet.

Wat? Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster
Via wie? Miss Lipgloss
Het effect op de foto’s van Miss Lipgloss vond ik zo geweldig dat ik Lingerie de Peau vrijwel gelijk kocht. Deze BB Cream van Guerlain is nog steeds super, maar zo enthousiast als Cynthia is ben ik nou ook weer niet. Ik gebruik ‘m af en toe, niet eens wekelijks. Toch is het een aanrader hoor, de dekking is mooi en hij brengt prettig aan.

guerlainlingeriedepeau2

Wat? Haarproducten van Aussie
Via wie? LaViesagista
Als ik Sanne moet geloven, is Aussie het Heilige Haarmerk. En ik geloof Sanne graag, want ik hecht wel waarde aan haar professionele beautymening. Ik kocht een poosje geleden een aantal producten uit de Miracle Moist-lijn en sindsdien gebruik ik bijna niet meer anders. Mijn haren krijgen elke week een kuurtje met het 3 Minute Mask, dat is bittere noodzaak. Mijn haren worden hier erg zacht en glad van.

Wat? Etos Botanical Boost Orangeblossom & Ginger
Via wie? Kelly Caresse
De laatste weken word je doodgegooid met de reviews van de nieuwe Botanical Boost-lijn van Etos, met de geur van Orangeblossom en Ginger. Kelly Caresse was de eerste van wie ik haar review las en nog diezelfde week rekende ik een flacon shower foam af bij de Etos om de hoek. Heb er geen spijt van, deze geur is superlekker.

Wat? Collection 2000-concealer
Via wie: Beautygloss
Dit is de goedkoopste concealer ooit. En helaas voor mij niet de beste, hoe lyrisch Mascha er nog over was. Helaas.

manchestershoplog6

Wat? philosophy the microdelivery peel
Via wie? Beautylab
Serena van Beautylab schreef jaren geleden over de microdelivery peel van het merk philosophy. Ik vond ‘m destijds te duur en schafte via Twitter (ja echt!) een kit aan van iemand die ‘m niet prettig vond. Hij is al lang en breed op, maar o wat zou ik deze graag bij kopen. Helaas is hij aan de prijs en bovendien heb ik nog drie andere peelings staan die eerst op moeten.

Dat was ‘m geloof ik wel… althans, voor zover ik me kan herinneren, want ik weet wel zeker dat er meer producten zijn die ik dankzij andere bloggers heb leren kennen. Zo zie je maar: het lezen van andere blogs brengt veel waardevols op 😉

Koop jij weleens make-up, skincare of iets anders naar aanleiding van een positieve review op een blog?

9 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Shirleyreply
01/12/2016 at 08:01

Hoogstwaarschijnlijk wel, maar ik heb dat niet zo goed op een rijtje als jij. Ik krijg ook vaak spullen en dan gebruik ik die gewoon.

Femkereply
01/12/2016 at 08:29

Wat een leuk artikel! Naar de Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster en Blush Sleek Rose Gold was ik n.a.v. de review van MissLipgloss.nl ook heel nieuwsgierig geworden maar ik heb ze toch niet gekocht. Ahhh dé gouden haarband van Jamie Li, ik vind dat die je wel leuk staat :-)!

Carlijnreply
01/12/2016 at 16:27
– In reply to: Femke

Ahh thanks! Hij is het leukst met los haar maar ik draag mijn haar altijd vast. Voor de foto heb ik het even los gedaan dus dan lijkt het nog wat hihi..

Nicolereply
01/12/2016 at 12:52

Zo leuk om te zien. Ik heb denk ik ook echt best veel dingen dankzij andere blogs gekocht!

Yvonnereply
01/12/2016 at 14:04

Wat een leuk artikel dit!

Volgend mij heb ik die blush Rosé Gold in het Face Form Contouring & Blush Palette van Sleek zitten. Ik vind dit palette super fijn omdat hier alles in zit. Handig op vakantie! Aangeschaft via Miss Lipgloss.

Die Beautyblender moet ik nu eindelijk eens gaan aanschaffen. Via jou dus!

Die BB crème van Guerlain heb ik gekocht omdat Miss Lipgloss zo lyrisch was maar dat ben ik helemaal niet. Sterker nog: ik heb deze, na 2 x gebruikt te hebben, weggegeven. Wat een dure miskoop. Zo zie je maar, iedere huid is anders.

Die gouden haarband is LEUK! Tikkie tacky maar daardoor juist geweldig! Moet ik hebben…*rent naar H&M*.

Door jou ben ik ook de arganolie gaan waarderen 🙂

Carlijnreply
01/12/2016 at 16:26
– In reply to: Yvonne

Ja die Beautyblender… daar ga je dus echt geen spijt van krijgen. Het is mijn meest onmisbare item geworden. Misschien krijg je er zelfs de Lingerie de Peau er nog mooi mee op je snoet 😉

Yvonnereply
01/12/2016 at 20:43
– In reply to: Carlijn

Tja..als ik de Lingerie de Peau niet had weggegeven..
Ik had ook die héle dure foundation van Sisley gekocht in een opwelling. Ook niets voor mij! Het lijkt wel: hoe duurder hoe minder tevreden ik ben. Ook die heb ik weggegeven (en die kostte rond de €90). Ik koop nu ook niet meer van die dure foundations hoor.
Weet je welke ik echt fijn vind? De BB Dream Fresh van Maybelline. Nog geen €10 als ik het goed heb.

nancyreply
01/12/2016 at 14:26

Oh wat een leuk idee dit artikel! Ik krijg ook heel vaak ideeen bij anderen. Vooral met cosmetica waar ik niet heel erg in thuis ben!

Armandereply
01/12/2016 at 23:46

Hah, wat een grappige insteek voor een blog. Het is leuk om te lezen hoe er kruisbestuiving plaats vindt.

Leave a reply